CYBER MONDAY 2021

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday og er en av årets største salgsdager med masse produkter på tilbud! Cyber Monday faller alltid på første mandag etter Black Friday. Fenomenet Cyber Monday stammer fra USA i perioden 2002-2003 og selve begrepet kom i 2005  for å oppmuntre folk til å handle på internett. Når er Cyber Monday? I 2021 faller tilbudsdagen Cyber Monday på 29. november.

 

Kjøpsguider for Cyber Monday

Når Cyber Monday 2021 lastes inn over skjermen din, kan det være lurt å være forberedt på hva du ønsker deg. Enten du er ute etter å krydre bildekvaliteten med et skjermkort, eller det er på tide at barna får sin første mobil, kan du være sikker på at våre guider tilbyr deg god kjøpshjelp.

På jakt etter bærbar PC på Cyber Monday?

Det finnes mange bærbare PC-er som dekker ulike behov. Er du ute etter et jobbmaskin, eller ser du etter noe enkelt å surfe med? Her er vår guide for å velge riktig bærbar PC for ditt bruk.

Planlegger du å kjøpe ny PC-skjerm?

Velg riktig monitor for din bruk. Er du ute etter skjerm til familien, kontoret - eller kanskje gaming? Da kan du forberede deg til Cyber Monday med vår guide for å velge riktig PC-skjerm.

Komplett-PC: Spesialbygde gaming PC-er

I mylderet av komponenter kan det være vrient å navigere. Løsningen vår er Komplett-PC. Her finner du gaming-PC, enten du ønsker en liten maskin til stua, eller en monstermaskin å dra med til The Gathering. Se vårt utvalg og finn hva som passer for deg.

Trenger du nytt gamingheadset?

«Hallo. Haaallo…? Hører du meg? Prøv å si no.»

God lyd er viktig enten det går i callouts på inn- og utpust i Telialigaen, eller du gjør gårdsarbeid i Stardew Valley. For å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig headset, har vi satt sammen en gamingheadset-guide.

Ute etter ny veggpynt? Her er våre TV-guider

Med alle kvalitetsseriene som finnes der ute nå, er det virkelig på plass med en god TV. Enten du ser visuelle naturdokumentarer eller ønsker å bli dratt inn i et spennende krimunivers, er riktig TV til riktig plass viktig.

Slik velger du TV som passer for deg
Slik velger du rett veggfeste til TV
Slik monterer du TV på veggen

Cyber Monday: Kjøpe ny mobil?

Ser du etter en trygg mobiltelefon til barna, eller skal du bytte ut selv? Her kan du lese vår guide for hvordan du velger riktig mobil til barna. Hvis du selv skal bytte mobiltelefon, kan du se vår guide for bytting, slik at du vet hvordan du kan håndtere overgangen og ta vare på alt du ønsker å ha med videre.

Slik pakker og leverer vi din Cyber Monday bestilling hjem til deg: