CYBER MONDAY 2023

Når er Cyber Monday?

I 2023 er Cyber Monday 27. november. Cyber Monday er nettbutikkenes svar på Black Friday og er en av årets største salgsdager med masse produkter på tilbud! Cyber Monday faller alltid på første mandag etter Black Friday. Fenomenet Cyber Monday stammer fra USA i perioden 2002-2003 og selve begrepet kom i 2005 for å oppmuntre folk til å handle på internett. 

Cyber Monday-tilbud

De råeste Cyber Monday-tilbudene finner du hos Komplett! Følg med på denne siden for Cyber Monday-tilbud på TV, PC, skjermer, gaming, headset, hvitevarer, støvsugere, datautstyr og mye mer. Blir det for lenge å vente? Sjekk ut våre andre kampanjer:

Ukens Tilbud

Månedens Gamingdeals

 

Kjøpsguider for Cyber Monday

Når Cyber Monday 2023 lastes inn over skjermen din, kan det være lurt å være forberedt på hva du ønsker deg. Enten du er ute etter å krydre bildekvaliteten med et skjermkort, eller det er på tide at barna får sin første mobil, kan du være sikker på at våre guider tilbyr deg god kjøpshjelp.

På jakt etter bærbar PC på Cyber Monday?

Det finnes mange bærbare PC-er som dekker ulike behov. Er du ute etter et jobbmaskin, eller ser du etter noe enkelt å surfe med? Se våre beste laptops.

Trenger du nytt gamingheadset?

«Hallo. Haaallo…? Hører du meg? Prøv å si no.»

God lyd er viktig enten det går i callouts på inn- og utpust i Telialigaen, eller du gjør gårdsarbeid i Stardew Valley. For å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig headset, har vi satt sammen en gamingheadset-guide.

Komplett-PC: Spesialbygde gaming PC-er

I mylderet av komponenter kan det være vrient å navigere. Løsningen vår er Komplett-PC. Her finner du gaming-PC, enten du ønsker en liten maskin til stua, eller en monstermaskin å dra med til The Gathering. Se vårt utvalg og finn hva som passer for deg.

Ute etter ny veggpynt? Her er våre TV-guider

Med alle kvalitetsseriene som finnes der ute nå, er det virkelig på plass med en god TV. Enten du ser visuelle naturdokumentarer eller ønsker å bli dratt inn i et spennende krimunivers, er riktig TV til riktig plass viktig.

Se våre best i test TV-er
Slik velger du rett veggfeste til TV
Slik monterer du TV på veggen