34
DAGER
:
21
TIMER
:
56
MINUTTER
:
21
SEKUNDER

Black Friday 2020 – årets beste tilbud

Black Friday 2020 er fredag 27. november, men Black Week er igang allerede lørdag 21.november! Hold av salgsuken med Black Friday-priser hver dag og ekstra påfyll av tilbudsvarer på selve Black Friday. Vi lover de beste prisene på skjermkort, headset, PC eller TV. Smør deg med tålmodighet og gjør en god deal som tar underholdningen videre til neste level. Velkommen til Black Friday fredag 27. november.

Hva vil være på tilbud Black Friday?

Lurer du på hvilke produkter som skal være på tilbud under Black Week eller på Black Friday 2020 - se de mest populære tilbudskategoriene fra ifjor. 

Bli medlem - få unike fordeler

Meld deg inn Komplett Club idag! Rask og enkel påmelding. I Black Week vil du få eksklusive Club-tilbud kun for medlemmer. 

  • Du samler poeng og får etter hvert fordeler som fri frakt og rabatter i handlevognen
  • For medlemmer er det spesialpriser på utvalgte produkter
  • Du kan når som helst melde deg ut

Velkommen, du er nå medlem av Komplett Club. Din velkomstgave ligger klar til bruk i handlevognen din.

Du må samtykke for å bli medlem av Komplett Club

Mens du venter på den store dagen ta gjerne en titt på ukens tilbud for ekstra gode tilbud allerede nå!

Synes du det er lenge å vente på tilbudene? Spill “Black Friday the Game” mens du venter!

 

Historien bak Black Friday

Black Friday er verdenskjent som høstens store salg både på nett og i fysiske butikker. Hvordan startet egentlig det hele?

Black Friday oppstod i USA på 60-tallet, og selve salgsdagen faller på dagen etter amerikanernes Thanksgiving - som regel den fjerde fredagen i november. I USA har denne dagen lenge vært startskuddet for julehandelen, men opphavet til navnet er trolig langt fra det du tror. Ifølge New York Times oppstod begrepet Black Friday blant det lokale politiet i Philadelphia. Politimennene brukte nemlig uttrykket internt om trafikkaoset som oppstod denne salgsdagen.


Fun facts om Black Friday på Komplett

  • Den første timen etter midnatt ifjor hadde vi 40 ganger så mange ordre enn normalt.
  • Vi pakket over 400 000 produkter i 2019.
  • Robotene satte rekord med 34 983 kassepresentasjoner søndagen etter BF.
  • Vi solgte 3824 Komplett-PC-er under Black Week 2019 
  • Trafikken inn til Komplett tilsvarer 1,3 TB = 980586 3,5'' floppy.

Kilde: Komplett

Når er Black Friday?

Black Friday 2020: Fredag 27. november
Black Friday 2021: Fredag 26. november
Black Friday 2022: Fredag 25. november
Black Friday 2023: Fredag 24. november
Black Friday 2024: Fredag 29. november  

 

 

 

Gjør deg klar for Black Friday 2020

Det kan lønne seg å ha brukerkontoen klar før tilbudene ruller ut på Black Friday 27. november 2020. Om det er lenge siden du har handlet hos oss, bør du blant annet se om din lagrede informasjon stemmer, samt om du husker passordet. I tillegg kan du lagre kortopplysninger så det ikke er trøbbel i kassa som gjør at du går glipp av kuppene. Det går selvsagt an å gjøre dette på salgsdagen, men med begrensede antall varer til supertilbud og med tidsbegrensning, er det et tips å ha alt klart.

Kjøpe TV under Black Friday?

Vi har mange gode tips for deg som er på jakt etter ny TV under Black Friday. Ved å lese deg opp på forhånd går det raskere å velge TV når kuppene dukker opp. Husk det lønner seg å være rask under BF!

For deg som skal kjøpe Gamingheadset under BF

Hodetelefoner som er utviklet for gaming vet hva nettopp du trenger for å ligge sekunder foran motstanderen. Enten du foretrekker trådløst eller kablet, har vi alltid headset med rå priser under Black Friday. Her kan du lese mer for valg av rett hodetelefoner for deg.

Sjekk om din informasjon er oppdatert

Når du er logget inn kan du få nyttig informasjon om tidligere kjøp og full oversikt over hvor Black Friday-varene er akkurat nå. Sjekk at du har lagret rett leveringsadresse, mail og telefonnummer under «Min profil». Her kan du dessuten styre dine samtykker for nyhetsbrev på e-post og SMS så du ikke går glipp av årets beste tilbud.

Visste du at vi tilbyr bærehjelp?

Det er ikke alltid like lett å få med seg store TV-er og hvitevarer. Postnord kan levere og bære varen helt inn i din stue eller kjøkken, og du avtaler tidspunkt når det måtte passe deg. De kan i tillegg ta med seg gammel, tilsvarende vare ut. Praktisk om du bytter ut tunge ting som vaskemaskin på den store salgsdagen.

Sjekk om din ønskeliste er på Black Friday-salg

Mange kjøper julegaver på Black Friday. Hvis du er lei av teite, myke gaver, kan du unngå raggsokker under treet ved å dele dine ønsker. Du oppretter raskt en liste ved å legge varer i handlekurven og lagre som ønskeliste. Ønskelista deler du enkelt på FB, e-post eller kopi av link under «Del liste». Dette er en super måte å gjøre research i god tid før Black Friday, og du kan enkelt sjekke prisen på dine ønsker under salgsdagen.