190
DAGER
:
8
TIMER
:
31
MINUTTER
:
03
SEKUNDER

Black Friday 2019 – årets beste tilbud

Black Friday 2019 er fredag 29. november. Komplett går som vanlig "i svart" fredag etter Thanksgiving med 24-timers salg og årets beste priser. Se hvilke produkter som ble bestselgere under Black Week i 2018, som er en god indikasjon på hva du har i vente. Velkommen tilbake på Black Friday, fredag den 29. november 2019.

Hva er historien bak Black Friday?

Black Friday, eller svart fredag, er verdenskjent som høstens store salg både på nett og i butikk, men hvordan startet det? Black Friday oppstod i USA på 60-tallet, og selve salgsdagen faller på dagen etter amerikanernes Thanksgiving, og er som regel på den fjerde fredagen i november. I USA har denne dagen lenge vært startskuddet for julehandelen, men opphavet til navnet er trolig langt fra det det du tror. I følge New York Times oppstod begrepet Black Friday blant det lokale politiet i Philadelphia. Politimennene brukte nemlig uttrykket internt om trafikkaoset som oppstod i under butikksalget på 60-tallet.


Siden den gang har svart fredag bygget seg opp til å bli verdens største shoppingdag, og Komplett var den første nettbutikken i Norge med salg på Black Friday i 2010. Black Friday markerer starten på julehandelen, også i Norge, og en unik mulighet til å gjøre unna innkjøp av julegaver til vanvittig lave priser. En ekstra bonus er at du unngår julestresset i butikkene i tillegg til det opplagte nemlig å spare penger på gaveinnkjøp til deg og andre. Black Friday i 2019 er fjerde fredag i november, nemlig 29/11-19.

Topp 10 kupp under Black Week 2018

Her ser du listen over noen av våre bestselgere under Black Week i år. Kundenes mest populære kjøp under Black Friday 2018 bestod av bærbare høyttalere, TV, mobil, harddisker og skjermkort. Nintendo Switch, Sonos ohg Gaming-PC er også produkter våre innkjøpere satt opp, samt en mengde andre gode deals.

Black Friday 2018 ble en suksess

Se en kort versjon av streamen som oppsummerer Black Friday 2018 på Komplett. Vi fikk besøk av thomasPASTE og Emzia som underholdte alle våre kunder mens de shoppa på Komplett.no. Er du klar for neste års Black Friday 2019? Hold av fredag 29. november når Komplett går i svart på ny.

Mange fulgte med vår livesending på Twitch under Black Friday. Det var god underholdning når thomasPASTE tok over roret som vertskap i vårt Komplett Studio. Vi lo godt når konserndirektøren ble grusa i Super Mario, og da han måtte tygge seg gjennom en knallsterk chili i straff.

Rå Black Friday tilbud tikket ut mens vi spilte. Her ser du en recap av vår interne turnering i Battlefield V, der taperen ble sminket av Emzia og alt annet du forhåpentligvis ikke gikk glipp av under Black Friday 2018. Sendingen var sprekket med premier og ble rundet av med en rå gamer fra Komplett-PC i premie.

Gjør deg klar for Black Friday

Det kan lønne seg å ha brukerkontoen klar før tilbudene ruller ut på Black Friday. Om det er lenge siden du har handlet hos oss, bør du blant annet se om din lagrede informasjon stemmer, samt om du husker passordet. I tillegg kan du lagre kortopplysninger så det ikke er trøbbel i kassa som gjør at du går glipp av kuppene. Det går selvsagt an å gjøre dette på salgsdagen, men med begrensede antall varer til supertilbud og med tidsbegrensning, er det et tips å ha alt klart.

Følg oss på FB for å få nyheter om Black Friday først

Det kan lønne seg å følge oss på Facebook. Her legger vi ut konkurranser og nyheter som kan være smart å få med seg, og her vil det skje mye under Black Friday. En grei påminner hvis du glemmer årets største salg?

Sjekk om din informasjon er oppdatert

Når du er logget inn kan du få nyttig informasjon om tidligere kjøp og full oversikt over hvor Black Friday-varene er akkurat nå. Sjekk at du har lagret rett leveringsadresse, mail og telefonnummer under «Min profil». Her kan du dessuten styre dine samtykker for nyhetsbrev på e-post og SMS så du ikke går glipp av årets beste tilbud.

Visste du at vi tilbyr bærehjelp?

Det er ikke alltid like lett å få med seg store TV-er og hvitevarer. Postnord kan levere og bære varen helt inn i din stue eller kjøkken, og du avtaler tidspunkt når det måtte passe deg. De kan i tillegg ta med seg gammel, tilsvarende vare ut. Praktisk om du bytter ut tunge ting som vaskemaskin på den store salgsdagen.

Sjekk din ønskeliste er på Black Friday-salg

Mange kjøper julegaver på Black Friday. Hvis du er lei av teite, myke gaver, kan du unngå raggsokker under treet ved å dele dine ønsker. Du oppretter raskt en liste ved å legge varer i handlekurven og lagre som ønskeliste. Ønskelista deler du enkelt på FB, e-post eller kopi av link under «Del liste». Dette er en super måte å gjøre research i god tid før Black Friday, og du kan enkelt sjekke prisen på dine ønsker under salgsdagen.

Det ligger mye kjærlighet bak hver eske!

Hver bestilling er viktig for oss og eskene er selve hjertet av Komplett. Under Black Friday vil AutoStore og våre ansatte jobbe på spreng for at nettopp dine varer kommer trygt hjem til deg. Se hva som skjer på innsiden etter at du har lagt inn din bestilling.