Prismatch*Prismatch*

 

Black Friday 2024 - Tilbud hele Black Week

Black Week 2023 er over! Black Friday 2024 er 29. november. Følg med her for ville tilbud og ekstra påfyll av tilbudsvarer på selve Black Friday. Vi lover de beste Black Week-tilbudene på TV, PC, skjermer, gaming, headset, støvsugere, hvitevarer og mye mer. Velkommen til Black Friday 2024. Blir det for lenge å vente? Sjekk ut våre andre kampanjer:

Ukens Tilbud

Månedens Gamingdeals

Hva vil være på tilbud på Black Week?

Lurer du på hvilke produkter som skal være på tilbud under Black Week eller på Black Friday 2024 - se de mest populære tilbudskategoriene fra i fjor.

Velg FLEX – betal 0 kr i dag og få en fast månedspris

Komplett FLEX er tilgjengelig året rundt, også under Black Week. Velg mellom 1000vis av produkter, betal 0 kr i dag og oppgrader etter 24 måneder. Ditt gamle produkt gir vi nytt liv! Ønsker du å beholde produktet, kan du selvfølgelig det ved å fortsette å betale ned ut avtaleperioden. Vil du vite mer om FLEX? Da kan du klikke deg inn her.

Når er Black Friday 2024?

Black Friday 2024: Fredag 29. november 

Fun facts om Black Friday på Komplett

 

  • Den første timen etter midnatt ifjor hadde vi 40 ganger så mange ordre enn normalt.
  • Vi pakket over 400 000 produkter i 2019.
  • Robotene satte rekord med 34 983 kassepresentasjoner søndagen etter BF.
  • Vi solgte 3824 Komplett-PC-er under Black Week 2019 
  • Trafikken inn til Komplett tilsvarer 1,3 TB = 980586 3,5'' floppy.

 

Kilder: Komplett

 

 

Bli medlem - få unike fordeler

Meld deg inn Komplett Club idag! Rask og enkel påmelding. I Black Week vil du få eksklusive Club-tilbud kun for medlemmer. 

  • Du samler poeng og får etter hvert fordeler som fri frakt og rabatter i handlevognen
  • For medlemmer er det spesialpriser på utvalgte produkter
  • Du kan når som helst melde deg ut

Velkommen, du er nå medlem av Komplett Club. Din velkomstgave ligger klar til bruk i handlevognen din3

Du må samtykke for å bli medlem av Komplett Club

 

1. Gjør research på produktene

Under Black Week og Black Friday kommer det til å være tilbud på produkter for alle, om det så er snakk om gamingutstyr, eller elektronikk til den friluftsinteresserte. Men akkurat hvilke produkter som kommer på tilbud, vet ingen før dagen kommer. Er du litt lur kan du likevel forberede deg litt. Et tips er å se hva som var på tilbud i fjor, og på hvilke produkter som var nyheter fra fjoråret. Slik kan du danne deg et bilde av hvordan tilbudsbildet blir under årets Black Friday.

Kjøpe TV under Black Friday?

Vi har mange gode tips for deg som er på jakt etter ny TV under Black Friday. Ved å lese deg opp på forhånd går det raskere å velge TV når kuppene dukker opp. Husk det lønner seg å være rask under BF!

For deg som skal kjøpe Gamingutstyr under BF

Hodetelefoner som er utviklet for gaming vet hva nettopp du trenger for å ligge sekunder foran motstanderen. Enten du foretrekker trådløst eller kablet, har vi alltid headset med rå priser under Black Friday. Her kan du lese mer for valg av rett hodetelefoner og annet gamingutstyr:

2. Sørg for å få nyhetene først

Under Black Friday er det førstemann til mølla. Derfor er det lurt å sørge for å ha tilgang til alt av informasjon først som sist! Det kan lønne seg å følge Komplett på Facebook. Der legger vi ut konkurranser og nyheter som kan være smart å få med seg. På sosiale medier vil det også skje mye under Black Friday!

Et annet godt tips er å melde seg inn i Komplett Club. Som medlem får du tilgang på eksklusive tilbud og spesialpriser på utvalgte tilbud. Det er raskt og enkelt å melde seg inn, medlemskapet er ikke bindende - og du kan samle opp poeng du kan bruke til å få fordeler som fri frakt og rabatter.

Et tredje er å sørge for å motta nyhetsbrev på e-post og SMS. Det fikser du ved å følge tips nummer tre:

 

3. Sjekk om din informasjon er oppdatert


Det kan lønne seg å ha brukerkontoen klar før tilbudene ruller ut på Black Friday 24. november 2023. Om det er lenge siden du har handlet hos oss, bør du blant annet se om din lagrede informasjon stemmer, samt om du husker passordet. I tillegg kan du lagre kortopplysninger så det ikke er trøbbel i kassa som gjør at du går glipp av kuppene. Det går selvsagt an å gjøre dette på salgsdagen, men med begrensede antall varer til supertilbud og med tidsbegrensning, er det et tips å ha alt klart.

Når du er logget inn kan du også få nyttig informasjon om tidligere kjøp og full oversikt over hvor Black Friday-varene er akkurat nå. Sjekk at du har lagret rett leveringsadresse, mail og telefonnummer under «Min profil». Her kan du dessuten styre dine samtykker for nyhetsbrev på e-post og SMS så du ikke går glipp av årets beste tilbud.

 

4. Forbered en ønskeliste i forkant


Mange kjøper julegaver på Black Friday. Hvis du er lei av teite, myke gaver, kan du unngå raggsokker under treet ved å dele dine ønsker. Du oppretter raskt en liste ved å legge varer i handlekurven og lagre som ønskeliste. Ønskelista deler du enkelt på Facebook, e-post eller kopi av link under «Del liste».

Dette er en super måte å gjøre research i god tid før Black Friday. Her kan du nemlig enkelt sjekke prisen på dine ønsker under salgsdagen!

 

5. Planlegg bestilling og frakt

Visste du at Komplett tilbyr hjemlevering med innbæring på enkelte varer?

Det er ikke alltid like lett å få med seg store TV-er og hvitevarer. Postnord kan etter avtale levere og bære varen helt inn i din stue eller kjøkken, og du avtaler tidspunkt når det måtte passe deg. De kan i tillegg ta med seg gammel, tilsvarende vare ut. Praktisk om du bytter ut tunge ting som vaskemaskin på den store salgsdagen.Nå skal du være godt rustet for å gjøre et kupp. Lykke til!

Mens du venter på den store dagen ta gjerne en titt på ukens tilbud for ekstra gode tilbud allerede nå!