Meny
Søk
Logg inn
74
DAGER
:
7
TIMER
:
19
MINUTTER
:
19
SEKUNDER

Black Friday 2019 – årets beste tilbud

Black Friday 2019 er fredag 29. november. Komplett går som vanlig "i svart" fredag etter Thanksgiving med 24-timers salg og årets beste priser. Se hvilke produkter som ble bestselgere under på Black Friday i fjor, som er en god indikasjon på hva du har i vente. Velkommen tilbake på Black Friday, fredag den 29. november 2019.

Historien bak Black Friday

Black Friday, eller svart fredag, er verdenskjent som høstens store salg både på nett og i butikk, men hvordan startet det? Black Friday oppstod i USA på 60-tallet, og selve salgsdagen faller på dagen etter amerikanernes Thanksgiving, og er som regel på den fjerde fredagen i november. I USA har denne dagen lenge vært startskuddet for julehandelen, men opphavet til navnet er trolig langt fra det det du tror. I følge New York Times oppstod begrepet Black Friday blant det lokale politiet i Philadelphia. Politimennene brukte nemlig uttrykket internt om trafikkaoset som oppstod i under butikksalget på 60-tallet.


Siden den gang har svart fredag bygget seg opp til å bli verdens største shoppingdag, og Komplett var den første nettbutikken i Norge med salg på Black Friday i 2010. Black Friday markerer starten på julehandelen, også i Norge, og en unik mulighet til å gjøre unna innkjøp av julegaver til vanvittig lave priser. En ekstra bonus er at du unngår julestresset i butikkene i tillegg til det opplagte nemlig å spare penger på gaveinnkjøp til deg og andre. Black Friday i 2019 er fjerde fredag i november, nemlig 29/11-19.

Topp 10 kupp på Black Friday ifjor

Her ser du listen over noen av våre bestselgere på Black Friday i fjor. Kundenes mest populære kjøp  bestod av bærbare høyttalere, TV, mobil, harddisker og skjermkort, Nintendo Switch, Sonos og Gaming PC. Flere av disse produktene vil bli priset lavt av våre innkjøpere også i høst og her vil det garantert komme mange svært gode deals også på Black Friday i 2019.

 

Fun facts om Black Friday på Komplett

  • I 2018 krevde trafikken: 826 GPU-er, 2674 GB RAM og 80 virtuelle servere.
  • Vi plukket 313 177 ordrelinjer i 2018.
  • Robotene satte rekord med 33 369 kassepresentasjoner søndagen etter BF.
  • Vi laget 6340 Komplett-PC-er for bestillinger i denne perioden i 2018. 
  • Trafikken inn til Komplett tilsvarer 1,3 TB = 980586 3,5'' floppy.

Kilde: Komplett

 

 

Gjør deg klar for Black Friday 2019

Det kan lønne seg å ha brukerkontoen klar før tilbudene ruller ut på Black Friday 29.november 2019. Om det er lenge siden du har handlet hos oss, bør du blant annet se om din lagrede informasjon stemmer, samt om du husker passordet. I tillegg kan du lagre kortopplysninger så det ikke er trøbbel i kassa som gjør at du går glipp av kuppene. Det går selvsagt an å gjøre dette på salgsdagen, men med begrensede antall varer til supertilbud og med tidsbegrensning, er det et tips å ha alt klart.

Kjøpe TV under Black Friday?

Vi har mange gode tips for deg som er på jakt etter ny TV under Black Friday. Ved å lese deg opp på forhånd går det raskere å velge TV når kuppene dukker opp. Husk det lønner seg å være rask under BF!

For deg som skal kjøpe Gamingheadset under BF

Hodetelefoner som er utviklet for gaming vet hva nettopp du trenger for å ligge sekunder foran motstanderen. Enten du foretrekker trådløst eller kablet, har vi alltid headset med rå priser under Black Friday. Her kan du lese mer for valg av rett hodetelefoner for deg.

Følg oss på FB og få nyheter om Black Friday først

Det kan lønne seg å følge oss på Facebook. Her legger vi ut konkurranser og nyheter som kan være smart å få med seg, og her vil det skje mye under Black Friday. En grei påminner hvis du glemmer årets største salg?

Sjekk om din informasjon er oppdatert

Når du er logget inn kan du få nyttig informasjon om tidligere kjøp og full oversikt over hvor Black Friday-varene er akkurat nå. Sjekk at du har lagret rett leveringsadresse, mail og telefonnummer under «Min profil». Her kan du dessuten styre dine samtykker for nyhetsbrev på e-post og SMS så du ikke går glipp av årets beste tilbud.

Visste du at vi tilbyr bærehjelp?

Det er ikke alltid like lett å få med seg store TV-er og hvitevarer. Postnord kan levere og bære varen helt inn i din stue eller kjøkken, og du avtaler tidspunkt når det måtte passe deg. De kan i tillegg ta med seg gammel, tilsvarende vare ut. Praktisk om du bytter ut tunge ting som vaskemaskin på den store salgsdagen.

Sjekk om din ønskeliste er på Black Friday-salg

Mange kjøper julegaver på Black Friday. Hvis du er lei av teite, myke gaver, kan du unngå raggsokker under treet ved å dele dine ønsker. Du oppretter raskt en liste ved å legge varer i handlekurven og lagre som ønskeliste. Ønskelista deler du enkelt på FB, e-post eller kopi av link under «Del liste». Dette er en super måte å gjøre research i god tid før Black Friday, og du kan enkelt sjekke prisen på dine ønsker under salgsdagen.