Månedens gamingdeals - Assassin's Creed Valhalla!

Neste Assassin’s Creed har et tema som ligger nære våre nordiske hjerter – vikingtid. I Assassin’s Creed Valhalla reiser vi til år 837, og en fiktiv historie om landstigningen på de britiske øyene. Der venter intriger og storslåtte eventyr i en åpen spillverden – som vi har blitt vant til med spillmotoren AnvilNext – med blendende vakker grafikk som får vikingenes æra til å føles levende. På toppen av det hele får du dessuten sjefe over en egen vikinglandsby!

Sugen på å seile ut på plyndringstokt?

Med Komplett a110 Epic Gaming PC får du en prisgunstig maskin som klarer å dra rundt nye Assassin’s Creed uten problemer. En kompetent prosessor og et egnet grafikkort for oppløsningen 1920 x 1080 piksler er en bra start for å bli viking på deltid!

Skjerm for Assassin's Creed og alle høstens kommende storspill

For å få en god spillopplevelse, anbefaler vi i Komplett at man i det minste har en skjermoppløsning på 1920x1080 (1080p), med detaljer innstilt til høy (high). Denne kombinasjonen av oppløsning og detaljer krever en kraftig PC. Har du en Gaming-skjerm med støtte for 120/144Hz, må du også passe på at PC-en kan produsere 120/144 FPS for å få maks utbytte av bildeoppdateringsfrekvensen.

Bra spill krever bra lyd.

Et nytt headset kan være akkurat det du trenger for å nyte bølgeskvulp mot langskipet og øksens blad gjennom lufta. Razer Kraken Tournament Edition kommer blant annet med THX-sertifisert virtuell 360 grader surround-lyd, og et USB-tilkoblet lydkort som gir rask kontroll over viktige funksjoner.

Gjør plass til høstens storspill

Dagens spill er utviklet for å leve opp til den beste tilgjengelige maskinvaren. Det betyr også at spillene som nå slippes tar betraktelig mer lagringsplass enn mange kanskje er vant til! Call of Duty: Modern Warfare på 175GB, Destiny 2: Shadowkeep på 165GB, eller Red Dead Redemption 2 med sine 150GB har nok fått enhver til å frynse på nesa over en stadig fullere disk og at man må slette et av dem, for å installere det neste. Lese- og skrive hastighet er også en faktor, og med spillet installert på en SSD istedenfor på en tradisjonell harddisk så sparer man betydelig med tid på å laste inn spillet i tillegg.