Kjøp julegavene for julen 2018 i en og samme bestilling. Komplett gjør det enkelt å finne en julegave som faller i smak, og alle elsker harde pakker. Vi har gode tips til hva du bør kjøpe i julegave til kjæresten, han, henne, mamma og pappa, barn eller venner. Vi har samlet våre beste julegaveideer i ulike prisklasser, slik at julehandelen 2018 går unna i en fei og du får mer tid til de hyggeligere tingene som julepynt.

Visste du at Komplett har over 100 000 varer i en og samme butikk? Vi har smarte julegaver til under 500 kroner, mellom 500,- og 1500,- eller over 1500,- kroner, alle med rask levering. Handler du for over 1000,- kroner har vi gratis frakt.* Sjekk våre bestillingsfrister her, for å se når du må bestille for å være sikker på å få pakken din levert før jul.

*Gjelder kun produkter der Komplett står som selger.

Julegavetips 2018

Julen skal være en fredelig høytid fylt med tradisjoner og kvalitetstid sammen med familie og venner. Dessverre er julen anno 2018 fylt med mas og jag etter de fineste gavene. Julegavene skal gjerne kjøpes innimellom baking, avslutninger og julebord, og det er vanskelig å finne tid til alt. Vi vet at jula er masete, og derfor gir vi deg julegavetipsene som gjør det enklere å kjøpe rett julegave for julen 2018.

På Komplett.no har vi et enormt utvalg varer i alle kategorier til han eller henne. På Komplett finner du over 100 000 varer som matcher ulik smak og interesser. Her finner du julegavetips innen elektronikk, leker, sport, klokker, bøker, interiør – ja til og med møbler. På Komplett finner du et stort utvalg elektronikkvarer til god pris, og i tillegg har vi gaveønskene til venner og familie i alle prisklasser.

Julegavetips til han, henne, barn og foreldre

Det er vanskelig å gi gave til den som ikke ønsker seg noe, eller som kun vil ha ekstremt dyre ting. Hva med et gavekort? På vår gavekortside bestemmer du selv beløpet, og han eller hun kan spare til det de virkelig ønsker seg til jul.

For å hjelpe deg med julegaveinnkjøpene for 2018, har vi lagt opp gode tips for årets julegaver. Over finner du julegavetipsene for 2018 inndelt i ulike potensielle mottakere av gavene. Velg en av knappene: til han, henne, til pappa, til mamma, til barn, til gameren, til lesehesten og få gode gavetips i alle prisklasser.