Prismatch*Prismatch*

Om oss

Om Komplett

Komplett.no er butikken for alle som synes hverdagen blir litt morsommere med elektronikk! Hos oss finner du alt fra gamingutstyr, datautstyr, PC-er og mobiler til hvitevarer, kjøkkenutstyr, TV-er, lydprodukter og smarte produkter. Vi har levert elektronikk til norske hjem siden 1996 og er Norges største nettbutikk.

På nett med deg!

Teknologi kan gjøre fantastiske ting. Vi har plukket ut de smarteste og beste produktene, som gjør hverdagen enklere. Skal du ha ny TV men synes du det er vanskelig å skjønne forskjellen på Oled og Qled? Eller er du på jakt etter ny PC, men ikke helt sikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg med å velge produktet som passer for deg.

Vi er på nett med deg som elsker gaming og som ekspert på gamingutstyr ønsker vi kun å tilby deg det beste utstyret, som gjør spillopplevelsen din bedre.

Ønsker du hjelp til å velge produkter, kontakt oss på chat, telefon eller e-post. Kontaktinformasjon finner du her.

Rask levering

Alle varene du kjøper hos oss sendes fra vårt lager i Sandefjord. Klikk produktene trygt hjem og få pakken din levert på kun 1-3 dager.

Gleder du deg ekstra mye til å få produktet og vil ha det med en gang, kan vi tilby ekspresslevering i Oslo, Vestfold, Østfold, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand på flere av våre produkter. Hvis du bestiller før klokken 12.00 på hverdager kan du få pakken levert hjem samme eller neste dag, på jobben eller kanskje hytta. Du bestemmer. Ekspresslevering koster fra 29,-.

På nett med lave skuldre - la oss ta de tunge løftene!

Glem tunge løft og frakt av store varer som ikke får plass i bilen. Hvis du har kjøpt tunge og store varer som hvitevarer eller TV, tilbyr vi hjemlevering. Varene blir kjørt hjem til deg og du kan senke skuldrene og glede deg over ditt nye produkt. Vi tilbyr også å ta med oss det gamle produktet og emballasjen til det nye. Les mer om hjemlevering her.

Fri frakt på ordre over 1000 kroner – alltid fri frakt for CLUB-medlemmer!

Som Komplett CLUB-medlem får du alltid fri frakt uansett ordrebeløp*. På resterende kjøp spanderer vi frakten på ordre over 1000 kroner*.

*Gjelder rimeligste fraktalternativ. Les mer om våre leveringsalternativer her

60 dagers åpent kjøp og gratis retur

Det er lov å ombestemme seg! Hvis du angrer på et kjøp, kan du returnere varen gratis. Du har 60 dager* på å melde ifra til Komplett om at du ønsker å sende varen i retur. Varen må sendes til oss senest 14 dager fra den dagen melding om bruk av angreretten ble gitt, jf. Angrerettloven §25 første ledd. Les mer om 60 dagers åpent kjøp og gratis retur her.

*Egne regler for Komplett-PC, produkter kjøpt med FLEX, CD- og DVD-plater, elektroniske produkter (spill, programmer og filer), hygieneartikler og kroppspleieprodukter. Se fullstendig informasjon om unntak her.»

Prismatch

Har du kjøpt et produkt hos oss og finner varen billigere et annet sted, matcher vi prisen. Les mer om Prismatch her.

 

 

 

 

Varslingskanal for kritikkverdige forhold

Plikten til å bekjempe korrupsjon og annen økonomisk uregelmessighet, inkludert svindel, er forankret i Komplett Groups Code of Conduct, og derfor har vi etablert en rapporteringskanal der ansatte, tredjeparter og allmennheten kan rapportere saker de opplever er en grunn til bekymring.

Dersom du har et ansettelsesforhold eller er innleid i Komplett kan du gå inn på intranet, for å finne mer informasjon om intern varsling.

Eksempler på forhold det kan varsles om i vår varslingskanal:

  • Mistanke om økonomiske misligheter (herunder tyveri, korrupsjon, bedrageri, underslag, regnskapslovbrudd eller dokumentforfalskning)
  • Mistanke om andre ulovlige forhold
  • Trakassering eller mobbing, diskriminering eller rasisme
  • Andre brudd på HMS-regler (helse, miljø og sikkerhet)
  • Handlinger som bryter med Komplett Groups verdigrunnlag

 

Ordinære henvendelser og klage på innkjøp av produkter eller klage på kundeservice håndteres ikke via varslingskanalen og skal rettes til kundesenteret.

Dersom du kjenner til kritikkverdige forhold Komplett bør vite om, kan du benytte denne varslingsordningen.

Du kan lese mer om hvordan du rapporterer kritikkverdige på Komplett Groups nettsider her.