Singles' Day - 11.11.2022

Hva er Singles' Day?

Du trenger ikke vente med å gjøre ett kupp til Black Friday. Singles' Day tar av i Norge, og 11.11.2022 er en stor salgsdag med gode tilbud på Komplett. 11.11 er dagen vi hedrer de single, der ett-tallene sammen symboliserer at single personer står sammen. Singles' Day faller alltid på samme dato, 11. november, og er verdens største shoppingdag. Den er faktisk større enn både Cyber Monday og Black Friday på verdensbasis.

Fakta om Singles' Day

Ideen bak Singles' Day startet ved universitet Nanjing i Kina på 1990-tallet, da en gruppe studenter ønsket å feire at de var single. Det hele var en motreaksjon mot Valentine's Day.  I dag, 25 år senere, feires Singles' Day med shopping, festivaler, klubber, "Blind date"-fester og å omgå venner og familie.

Singles' Day- tilbud

Her vil du se kuppene du ikke vil gå glipp av. På denne siden kommer tilbudene du ikke vil gå glipp av på Singles' Day 2021. Følg med og se våre lave priser. Synes du det er lenge å vente? Meld deg på vårt nyhetsbrev og du vil være blant de alle første som får vite om tilbud, nyheter og annet moro.