Singles Day - 11.11.2020

Hva er singles Day?

Du trenger ikke vente med å gjøre ett kupp til Black Friday. Singles Day tar av i Norge, og 11.11.2020 er en stor salgsdag med gode tilbud på Komplett. 11.11 er dagen vi hedrer de single, der ett-tallene sammen symboliserer at single personer står sammen. Singles Day faller alltid på samme dato, 11. November, og er verdens største shoppingdag. Den er faktisk større enn både Cyber Monday og Black Friday på verdensbasis.

Fakta om Singles Day

Ideen bak Singles Day startet ved universitet Nanjing i Kina på 1990-tallet, da en gruppe studenter ønsket å feire at de var single. Det hele var en motreaksjon mot Valentinesday.  I dag, 25 år senere, feires Singles Day med shopping, festivaler, klubber, "Blind date"-fester og å omgå venner og familie.

Singles Day- tilbud

Her vil du se kuppene du ikke vil gå glipp av. På denne siden kommer tilbudene du ikke vil gå glipp av på Singles Day 2020. Følg med og se våre lave priser. Synes du det er lenge å vente? Meld deg på vårt nyhetsbrev og du vil være blant de alle første som får vite om tilbud, nyheter og annet moro.