Prismatch*Prismatch*

Vi er din nettbutikk for Miele hvitevarer 

Trykk på boksene under for å finne din vare.

Gjør hverdagen enklere med kjøle- og fryseproduktene fra Miele. Kjøleskapshyllene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og hvor deilig er ikke tanken på at man slipper å rime av fryseren takket være ComfortFrost-teknologien? 

Oppvaskmaskinene fra Miele er energibesparende og med lavt støynivå. Med startforvalg, visning av resttid og Mieles ComfortClose har du full kontroll. I tillegg får du barnesikring på flere av modellene. 

Med 20 års levetid og flere modeller med automatisk dosering er du sikker på at tøyet ditt får den beste behandling. Skånsom pleie takket være SoftSteam skånetrommel, målrettet flekkfjerning og unike vaskeprogrammer gir rene og pene klær vask etter vask.

Miele tilbyr både frittstående og innebygde ovner og mikrobølgeovner, i tillegg til ventilatorer og platetopper. Lag dine egne kulinariske opplevelser på kjøkkenet av ypperste kvalitet. 

Med støvsugerne fra Miele er du sikker på at rengjøringen går som en lek, enten du velger robotstøvsuger eller vanlig. Også strykejernene gir tøyet ditt skånsom behandling kjapt og enkelt. 

Unn deg masse forskjellig deilig kaffe med de frittstående og innebygde kaffe- og espressomaskinene fra Miele. Med melkesteameren kan du nyte kaffe latte, capuccino og flere deilige drikker.

Miele-kvalitet

I mer enn 100 år har vi vært opptatt av at du skal kunne stole på Miele, og at produktene våre ikke skal svikte deg. Som eneste produsent i bransjen, tester Miele sine produkter for 20 års levetid. En gang Miele, alltid Miele: Miele-kunder over hele verden forblir trofaste mot Miele og anbefaler Miele videre. Også for fremtiden lover vi at vi ikke skal inngå kompromisser når det gjelder pålitelighet og levetid for produktene våre.

Miele-komfort

Uansett om det dreier seg om en klassisk dreiebryter, diskrete sensortaster eller et høytoppløselig touchdisplay som på smarttelefonen din: Å bruke Miele er lett og morsomt. I tillegg finnes en rekke komfortable og driftssikre automatikkprogrammer som gjør det enkelt å lykkes med matlaging og tøyvask. Et bedre liv med Miele!

 

Miljø og bærekraft

For Miele er bærekraftig virksomhet nær knyttet til foretakets verdier og tradisjoner, og et ufravikelig grunnlag for langvarig suksess.

Miele-teknikk

Miele står for perfekt funksjon og de beste resultater, med minimalt energiforbruk – enten det er på kjøkkenet, når det vaskes eller når det støvsuges. Det sørger en overlegen teknikk med mange innovative løsninger og unike egenskaper for. Utallige førsteplasser fra produkttester over hele verden bekrefter dette.

Miele-design

Miele står for klare linjer og tidløs eleganse. Ingen andre steder finner du et lignende mangfold av stilfulle designlinjer og forskjellige fargevarianter. Ingen andre legger større vekt på å tilpasse produktene designmessig til hverandre. Uansett hva slags innredningsstil du foretrekker: Miele passer perfekt for deg.

Miele-historien

To familier har preget selskapet i mer enn hundre år, familiene Miele og Zinkann.
Med elleve medarbeidere, fire dreiebenker og en boremaskin startet teknikeren Carl Miele og kjøpmannen Reinhard Zinkann et firma for produksjon av melkeseparatorer. Firmaet ble grunnlagt i 1899 i Herzebrock i Westfalen, Tyskland. Grunntanken deres blir virksomhetens forretningsfilosofi: «Immer besser» (alltid bedre)