Miele

 

 

Kjøl & frys Oppvaskmaskin Vaskemaskin & tørketrommel Ovn, platetopp, ventilator & micro Støvsugere & rengjøring Kaffe

Ovner, platetopper, ventilatorer og mikrobølgeovner fra Miele 

Miele tilbyr både frittstående og innebygde ovner og mikrobølgeovner, i tillegg til ventilatorer og platetopper. Lag dine egne kulinariske opplevelser på kjøkkenet av ypperste kvalitet.

 

 

KlimaPluss

Funksjonen KlimaPluss tilfører ekstra fuktighet i ovnen til akkurat riktig tid, som kombinert med varmluft pluss eller over- og undervarme, gir deg perfekte bake- og stekeresultater. Den ekstra fuktigheten tilføres i form av damp, og gir porøse brød med blank og sprø skorpe, rundstykker og croissanter som rett fra bakeriet, samt mørt og saftig kjøtt med godt brunet skorpe.  

Pyrolyse-funksjon

Selvrensende ovn: Takket være Mieles pyrolysefunksjon trenger du ikke lenger tenke på å rengjøre ovnen – sterke skuremidler og kjedelig rengjøring blir slik en saga blott. Ved pyrolyse varmes ovnen opp til en svært høy temperatur, og alt av matrester brytes ned til aske. Etter at pyrolysen er over kan du da enkelt tørke ut av ovnen med en klut. 

Trådløst steketermometer

Mieles trådløse steketermometer gjør stekingen enda enklere. Termometeret er praktisk oppbevart i døren på stekeovnen, slik at du alltid har den klar til bruk.

Det trådløse steketermometeret gir individuell og gradnøyaktig steking av kjøtt, fugl og fisk ved å måle kjernetemperaturen. Den viser også hvor lang steketid som er igjen – slik at du enkelt har oversikt over stekeprosessen.

Automatikkprogrammer

Mieles automatikkprogrammer gjør det enda enklere å oppnå perfekte resultater på kjøkkenet. Med forhåndsinnstilte programmer for over 100 internasjonale retter trenger du hverken velge funksjon, temperatur eller tilberedningstid, men simpelthen kun velge ønsket rett og la ovnen gjøre jobben for deg.

Dersom du ønsker det kan du i tillegg angi tilberedningsgrad og bruning individuelt, f.eks. for kjøtt.

FlexiClip-uttrekksskinner

Med FlexiClip uttrekksskinner kan du trekke brett, rister og til og med gourmetpanner helt ut av ovnsrommet, og de holdes fortsatt i en sikker posisjon.

Slik kan du helle væske over steken eller snu på maten – helt uten fare for å brenne deg på det varme ovnsrommet. Uttrekkskinnene er fleksible, og kan settes inn på alle rillehøyder i ovnen.

Kjølesystem med kjølig front

Behagelig kjølig: Mieles stekeovner er avkjølte på alle sider. Betjeningspanelet og håndtaket, samt alt interiør rundt apparatet, vil derfor være behagelig kjølig å berøre.

Døren består av flere lag med glass, som isolerer på en effektiv måte og sørger for en lav temperatur på utsiden (50 °C ved normaldrift, 70 °C ved pyrolysedrift). For høy sikkerhet og beskyttelse mot forbrenninger.

Spesialprogrammer

Enkelte tilberedningsmetoder blir kun perfekte ved nøyaktig temperatur eller ved et bestemt klima i ovnsrommet. Her har Miele gjort det enkelt for deg med sine spesialprogrammer. Velg mellom programmer som tining, tørking og heving av gjærdeig, og ovnen stiller seg inn i perfekt modus for disse oppgavene.

Slik kan du enkelt heve deigen i ovnen, tørke frukt, eller tine mat på en skånsom måte. 

Elektronisk temperaturregulering

Minimerer temperaturavvik: I Mieles stekeovner overvåkes steke- og koketemperaturen elektronisk, og justeres på en pålitelig måte slik at ovnen alltid holder en jevn temperatur. Den konstante og nøyaktige temperaturen sørger for optimale resultater – uansett rett