Prismatch*Prismatch*

Miele

 

 

Kjøl & frys Oppvaskmaskin Vaskemaskin & tørketrommel Ovn, platetopp, ventilator & micro Støvsugere & rengjøring Kaffe

Støvsugere og rengjøringprodukter fra Miele

Med støvsugerne fra Miele er du sikker på at rengjøringen går som en lek, enten du velger robotstøvsuger eller vanlig. Også strykejernene gir tøyet ditt skånsom behandling kjapt og enkelt.

 

AirClean-filtersystemet

Takket være Mieles filtersystem filtreres mer enn 99,9 prosent av svevestøvet i hjemmet - og sørger for at luften som blåses ut er renere enn den som tas inn. Filtersystemet består av den innovative HyClean-støvposen, et motorbeskyttelsesfilter og et utblåsningsfilter, og samspillet dem i mellom gjør Mieles støvsugere til effektive luftrensere. 

Du kan velge mellom fire ulike utblåsningsfiltre – AirClean, ActiveAirClean, AirClean Plus og Hepa AirClean. HepaAir Clean filtrerer bort selv de minste partikler, og passer spesielt godt til allergikere. Active AirClean nøytraliserer lukt i hjemmet, og er perfekt for husholdninger med husdyr eller røykere.

Betjeningskomfort

Miele har utviklet flere smarte detaljer som gjør støvsugingen så lett og behagelig som mulig. Med praktisk håndtaksstyring kan du f.eks. regulere sugekraften uten å måtte bøye deg ned til stadighet. Støvsugerne har også en samlet bevegelsesradius på inntil 11 meter, som dekker en omkrets på mer enn 500 kvadratmeter. I tillegg har Miele utviklet teleskoprør som kan tilpasses høyden til brukeren med et knappetrykk – så du skåner ryggen når du støvsuger.

Rengjøringseffekt

Høy motoreffekt er ikke det eneste som må til for å oppnå optimale rengjøringsresultater. Mieles støvsugere er, med sitt tette deksel og strømlinjeformede design, konstruert for å oppnå perfekt luftføring gjennom apparatet. Dette gjør at gulvmunnstykket får en optimal sugeeffekt, og fanger opp selv det mest gjenstridige smusset. EcoTeQ-gulvmunnstykket har en spesielt kraftig sugeeffekt, og oppnår perfekt resultat selv ved lav effektinnstilling.

Kvalitet

Kvalitet har høyeste prioritet hos Miele: Mieles støvsugere utvikles og produseres kun i våre egne fabrikker, og de går gjennom omfattende kvalitetstester i alle ledd av produksjonen.

Ingen støvsuger forlater fabrikken uten en grundig sluttkontroll, noe som sikrer at du får en støvsuger med enestående kvalitet og levetid.

DynamicDrive-hjul

Mieles unike DynamicDrive-hjul kan dreies 360 °, noe som gjør at støvsugeren enkelt kan vendes i ulike retninger. Hjulene er utstyrt med gummidekk og støtdempere, og glir mykt og skånsomt over gulvet. De slitesterke hjulene er stillegående og skåner selv de mest ømfintlige gulv – slik at du enkelt kan navigere støvsugeren rundt i hjemmet uten fare for riper i gulvet.

Silence-system

Behagelig lydnivå: Mieles støvsugere er svært stillegående takket være en motor som er optimalisert for å dempe støy, samt en integrert støydemper. Med Silence-trinnet får du i tillegg ypperlig rengjøringsresultat på absolutt laveste lydnivå. Slik kan støvsuge i hjemmet selv når andre sover.