Miele

 

 

Kjøl & frys Oppvaskmaskin Vaskemaskin & tørketrommel Ovn, platetopp, ventilator & micro Støvsugere & rengjøring Kaffe

 Kjøle- og fryseprodukter fra Miele

Gjør hverdagen enklere med kjøle- og fryseproduktene fra Miele. Kjøleskapshyllene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og hvor deilig er ikke tanken på at man slipper å rime av fryseren takket være ComfortFrost-teknologien?

Perfect Fresh

Holder maten fersk enda lenger – så du kan handle sjeldnere og kaste mindre: Perfect Fresh er en egen kuldesone i kjøleskapet der både temperatur og luftfuktighet er perfekt tilpasset oppbevaring av ulike ferskvarer.

PerfectFresh-sonen gir opptil 3 ganger lenger holdbarhet for frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt og meieriprodukter, samtidig som den bevarer smak og næringsstoffer til ferskvarene. 

Stillegående skap

Imponerende lavt lydnivå: Kjøleskap er alltid påslått, og det er derfor svært viktig at de er stillegående og ikke skaper sjenerende støy.

Mieles kjøleskap har særdeles lave støyverdier, med skap helt ned i 34dB. Det er så stille at du knapt merker dem. 

DynaCool

Jevn temperatur og luftfuktighet – for perfekt oppbevaring av mat og drikke: Med DynaCool sirkuleres luften jevnt i kjøleskapet ved hjelp av en integrert vifte, og sørger for at temperatur og luftfuktigheten fordeles optimalt til enhver tid.

Slik reduseres temperaturforskjellene i kjøleskapet, og gir en bedre holdbarhet på mat og drikke.

FlexiLight

Elegant og fleksibel lyssetting: Med LED-glasshyllebelysningen FlexiLight får du ikke bare en vakker belysning som gir god oversikt i kjøleskapet. Lyslistene kan også plasseres på hvilken hylle du måtte ønske, slik at lyskilden ikke sperres uansett hvor mye mat som oppbevares i skapet.

LED-lampene er i tillegg vedlikeholdsfrie, energibesparende og har en mye lenger levetid enn vanlige lyspærer.

ComfortClean

Enkel rengjøring: Med Mieles ComfortClean-dørhyller blir vasking av kjøleskapet betydelig enklere. Dørhyllene er laget av høykvalitets SAN-plast, en plasttype som er ripefri, kjemikalieresistent og tåler høye temperaturer.

Hyllene kan dermed rengjøres i oppvaskmaskin (opptil 55°C), slik at du slipper å vaske dem for hånd.

SoftClose

Kjøleskapsdøren lukkes stille og av seg selv: Med det innovative lukkesystemet SoftClose fra Miele trenger du ikke bekymre deg for å glemme å lukke kjøleskapsdøren. Døren glir automatisk igjen når den står i en vinkel på under 30°. I tillegg sørger SoftClose for døren alltid går mykt igjen.

Avriming hører fortiden til

Med NoFrost-systemet trenger du ikke lenger å bruke tid på å avrime fryseskapet ditt. Systemet fordeler den kalde, tørre luften jevnt, slik at det ikke dannes is inne i skapet.

Det dannes heller ikke rim på frysevarene, og skuffene kan dermed alltid åpnes og lukkes enkelt. og sparer deg irriterende avriming – for alltid.

Fleksibel plass – for praktisk oppbevaring

Ikke alle frysevarer er like enkle å få plass til i fryseskuffene. VarioRoom gir deg en enkel svært enkel løsning på dette.

Takket være det fleksible designet kan du fjerne skuffene og glasshyllene i en håndvending, og slik skape mer plass i fryseren. Dette er spesielt praktisk når du skal oppbevare store frysevarer i skapet.

Elegant og vedlikeholdsfri belysning

Med LED-lysene i Mieles fryseskap får du en vakker belysning som gir god oversikt i fryseren, samtidig som det understreker den høye kvaliteten på materialene.

LED-lampene er i tillegg vedlikeholdsfrie, energibesparende og har en mye lenger levetid enn vanlige lyspærer.

Frysesdøren lukkes stille og av seg selv

Med det innovative lukkesystemet SoftClose fra Miele trenger du ikke bekymre deg for å glemme å lukke døren til fryseren. Døren glir automatisk igjen når den står i en vinkel på under 30°. I tillegg sørger SoftClose for døren alltid går mykt igjen.

PerfectFresh

Holder maten fersk enda lenger: PerfectFresh er en egen kuldesone i kjøleskapet der både temperatur og luftfuktighet er perfekt tilpasset oppbevaring av ulike ferskvarer.

PerfectFresh-sonen gir opptil 3 ganger lenger holdbarhet for frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt og meieriprodukter, og bevarer smaken og næringsstoffene på ferskvarer lenger. Med PerfectFresh kan du derfor handle sjeldnere og kaste mindre

DynaCool

Jevn temperatur og luftfuktighet: Med DynaCool sirkuleres luften jevnt i kjøleskapet ved hjelp av en integrert vifte, og sørger for at temperatur og luftfuktighet fordeles optimalt til enhver tid.

Slik reduseres temperaturforskjellene i kjøleskapet, og gir bedre holdbarhet på mat og drikke.

FlexiLight

Elegant og fleksibel lyssetting: Med LED-glasshyllebelysningen FlexiLight får du ikke bare en vakker belysning som gir god oversikt i kjøleskapet. Lyslistene kan også plasseres på hvilken hylle du måtte ønske, slik at lyskilden ikke sperres uansett hvor mye mat som oppbevares i skapet.

 

ComfortClean

Enkel rengjøring: Med Mieles ComfortClean-dørhyller blir rengjøringen av kombiskapet betydelig enklere. Dørhyllene er laget av høykvalitets SAN-plast, en plasttype som er ripefri, kjemikalieresistent og tåler høye temperaturer.

Hyllene kan dermed rengjøres i oppvaskmaskin (opptil 55°C), slik at du slipper å vaske dem for hånd.

NoFrost

Avriming hører fortiden til: Med NoFrost-systemet trenger du ikke lenger å bruke tid på å avrime kombiskapet ditt. Systemet fordeler den kalde, tørre luften jevnt i fryseskuffene, slik at det ikke dannes is inne i skapet.

Det dannes heller ikke rim på frysevarene, og skuffene kan dermed alltid åpnes og lukkes enkelt.

DuplexCool

Separate soner – for enda bedre oppbevaring av mat: DuplexCool sørger for optimale oppbevaringsforhold for mat i kombiskap. Kjøle- og frysedelen har separate kjølekretser som kan justeres hver for seg, og som sikrer at begge sonene til enhver tid har perfekt tilpasset temperatur.

Det er heller ingen utveksling av luft mellom kjøle- og frysedelen. Dette forhindrer at matvarene i kjøledelen tørker ut, og at lukt fra f.eks. fisk, løk og ost overføres til andre matvarer i frysedelen.

XL interør

Mer plass – større brukervennlighet: Mieles K 20.000-serie har en kompakt kondensator som gir ekstra dybde i kombiskapene, og dermed mer rom for oppbevaring av dine matvarer. 

Med mer plass i kjøledelen er det enkelt å lagre store enheter som stekebrett. Frysedelen har opptil 26% større kapasitet, og full dybde tilgjengelig i alle skuffene. I tillegg får man opptil 45% mer plass i PerfectFresh-skuffene.

Active AirClean-filter

Effektivt luktfilter: Mieles Active AirClean-filter består av en unik kombinasjon av aktivkull og naturproduktet chitosan, som effektivt absorberer opp lukt. Takket være dette filteret fjernes nærmest all lukt fra kombiskap, og forhindrer luktoverføring mellom matvarer. 

Slik unngår du ubehagelig lukt i skapet, samtidig som maten bevarer sin naturlige smak. Filteret kan svært enkelt byttes ved behov, og er klart til bruk igjen med en gang.