Fire gode grunner til å velge Komplett

 

Komplett er Nordens ledende markedsplass på nett – med et vareutvalg du finner få andre steder. Vårt mål er å gjøre shopping enda enklere for deg som kunde, og hos oss finner du alt du trenger på ett og samme sted. Komplett tilbyr markedets raskeste nettlevering og ble testvinner på "DinSide" nettopp på levering. Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd, og dette er våre kundeløfter til deg.

Vi pakker dine drømmer

Vi pakker dine drømmer

På Komplett kan du shoppe tusenvis av kvalitetsprodukter og favorittmerker i én og samme butikk. Du finner alt du ønsker deg i vår butikk, varene blir trygt levert hjem, og handleturen går unna med ett klikk!

 

Ta tiden på oss, vi levererTa tiden på oss, vi leverer

Dine varer sendes raskt fra vårt lager kun timer etter bestilling. Velg mellom å hente selv i din nærbutikk eller få varene levert på døra. Komplett er faktisk kåret til best i test på levering av Din Side i desember 2017.

 

Folkets vinnerFolkets vinner

Det er et trygt å handle på Komplett, som har hele 21-års erfaring med netthandel. I tillegg har folket kåret oss til omdømmevinner i elektronikk-kategorien, samt gitt oss 5 stjerner i kundetilfredshet blant nettaktørene i Norsk Kundebarometer.

 

Alltid fornøydAlltid fornøyd

Du er viktig for oss, og du står i fokus før, under og etter kjøp. Dersom varen likevel ikke stod til forventningene, kan du enkelt benytte deg av 45 dager åpent kjøp og gratis retur. Du kan lese mer her.

 

 

Årets nettbutikk 2017

Nettshopperne avla sin stemme på prisjakt.no, og for hele 2017 ble vi kåret til vinner av titlene Årets Megastore og Årets Butikk innenfor data og mobil på prisjakt.no.

Vi takker for alle stemmene, og ser dette som et bevis på at det er et godt og trygt valg å legge handelen til Komplett.no.

 

Best på levering!

I forbindelse med julehandelen 2017 testet Din Side leveringstiden på elektronikk fra ulike nettbutikker, der vi gikk av som vinner!

Vi visste vi var raske, men nå har vi beviset på at vi er best i test! 

 

 


Noe du lurer på?

Du finner svar på våre vanligste spørsmål under våre kundeservicesider.