Enkel match å velge Komplett

Nå gjør vi det lett å velge rett med lansering av fri frakt, prismatch, åpent kjøp og gratis retur i hele 60 dager

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd, og dette er våre kundeløfter til deg.

FRI FRAKT på ordre over 1 000,-

Vi gjør det enda enklere å handle på Komplett og tilbyr gratis frakt på kjøp over 1 000,-. Fyll handlekurven med dine favoritter og symbolet for «fri frakt» vil dukke opp når beløpsgrensen er nådd.

Vi ønsker deg en god shopping!

Prismatch –  opptil 60 dager etter kjøp*

Vår ambisjon er å alltid være billigst i Norge, og du skal være trygg på at når du handler hos oss får du markedets beste priser. Kort fortalt betyr dette at dersom du finner samme vare rimeligere et annet sted (blant norske butikker eller norske nettsteder) dekker vi differansen. Prisløftet gjelder i hele 60 dager etter kjøp, og du mottar et gavekort fra Komplett med differansebeløpet.

For å motta gavekortet må du kunne dokumentere at du har funnet varen billigere, for eksempel gjennom å henvise til en annonse eller lignende.

 

*Betingelser:

 • Prismatch – du mottar et gavekort (gyldig i 6 mnd) fra Komplett pålydende differansen, og gjelder kun for forbrukerkunder.
 • Prismatch gjelder mot priser fra andre butikker i Norge eller nettbutikker registrert i Norge, og gjelder utsalgspris ekskl. eventuelle fraktomkostninger.
 • Varen må være i beholdning hos konkurrenten dersom vi skal matche prisen.
 • Prismatch gjelder ikke på kampanjer eller tilbud hos konkurrenter med et begrenset antall varer.
 • For å benytte prismatch må det være et identisk produkt, noe du kan lese ut fra produsentens varenummer som varen er merket med.
 • For å motta gavekort pålydende prisdifferansen må du kontakte vårt kundesenter via epost prismatch@komplett.no  med dokumentasjon på differansen. 


 

60 dagers åpent kjøp og GRATIS retur

Angrer du på kjøpet? Vi tilbyr hele 60 dager åpent kjøp med gratis retur. Det er veldig enkelt å benytte åpent kjøp: Send varen i retur og du får pengene tilbake. Varen må være i samme stand som da du kjøpte den.

For å benytte gratis retur tar du kontakt med oss før innsending, og vi vil hjelpe deg med returen.  

Vi gjør oppmerksom på at åpent kjøp følger samme kriterier som angrerettlovenFølgende unntak har kun 14 dagers angrerett:
 • Produkter kjøpt med abonnement (mobiltelefoner, nettbrett, GPS med simkort o.l)
 • Spill og programvare der forseglingen er brutt.
 • Elektroniske varer som media og utvidede garantipakker o.l kan ikke returneres.
 • Angreretten gjelder kun for forbrukere, og ikke næringslivskunder.
 • Returretten kan bortfalle ved gjentatte misbruk.


 

 

 

Betingelser:
- Tilbudet gjelder kun for privatpersoner.
- Kampanjen gjelder ikke for levering til Svalbard, Bjørnøya og øyer utenfor fastlands-Norge.


Best på kundetilfredshetNorsk Kundebarometer logo

Vi gleder oss stort over å bli kåret til bransjevinner i kundetilfredshet blant norske nettaktører av Norsk Kundebarometer.


Toppscore i kundebarometer

Norsk kundebarometer er en undersøkelse som indekserer kundetilfredshet, og gjennomføres av BI og Barcode intelligence. Målingen gjenspeiler kvaliteten i hele leveransen fra butikk til varen er levert til kunde.

Med hele 5 stjerner, og full pott, ble vi netthandelens vinner, foran blant andre klesgiganten Zalando. Maks antall stjerner tilsier at våre kunder er «begeistrede», og kundetilfredsheten er med dette på sitt beste.

Best takket være deg! Det er dine krav som kunde som spiller oss gode. Vi jobber knallhardt for å imøtesette markedets ønsker og behov og strekker oss alltid litt lenger for å blir enda bedre. Bransjeresultat, netthandel, fra Norsk Kundebarometer:
 • Komplett.no, 5 stjerner (80,7 tilfredshet og 85,0 lojalitet)
 • Zalando, 4 stjerner (77,0 tilfredshet og 80,5 lojalitet)
 • NetOnNet, 2 stjerner (69,0 tilfredshet og 67,7 lojalitet)

Norsk Kundebarometer. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.com


Folkets vinner

Det er et trygt å handle på Komplett, som har hele 22-års erfaring med netthandel. 

Nettshopperne avla sin stemme på prisjakt.no, og for hele 2018 ble vi kåret til vinner av titlene Årets Megastore og Årets Butikk innenfor data og mobil på prisjakt.no.

Vi takker for alle stemmene, og ser dette som et bevis på at det er et godt og trygt valg å legge handelen til Komplett.no.

 

 

Årets nettbutikk 2018

Nettshopperne avla sin stemme på prisjakt.no, og for hele 2018 ble vi kåret til vinner av titlene Årets Megastore og Årets Butikk innenfor data og mobil på prisjakt.no.

Vi takker for alle stemmene, og ser dette som et bevis på at det er et godt og trygt valg å legge handelen til Komplett.no.

 

Noe du lurer på?

Du finner svar på våre vanligste spørsmål under våre kundeservicesider.