Få rabatt på telefon ved kjøp av abonnement!

Nå tilbyr vi rabatt på flunkende ny telefon ved kjøp av mobilabonnement - helt uten binding. Våre abonnement gir deg mye data for pengene, Data Rollover og fri bruk i EU inkludert i prisen. Bytt til Komplett Mobil - fleksibelt og rimelig! Se utvalget av mobiltelefoner og abonnement her. 

Rabatt og faste lave priser

Mobiltelefoni skal være enkelt og lettfattelig for deg som forbruker. Vi synliggjør den faktiske rabatten du får på din nye telefon og fokuserer på månedlige lave priser. 

Ingen binding

Vi vil at du skal være kunde hos oss fordi du ser fordelene, og ikke fordi du har bundet deg gjennom et telefonkjøp. Finn din nye drømmemobil og få rabatt på telefonen helt uten binding på abonnementet. Rabatten gjelder kun en gang per kunde, og forutsetter betaling av første månedsfaktura på abonnementet.

Norges raskeste nett 

Som kunde av Komplett Mobil får du Norges raskeste nett gjennom Telenor. 4G+ lar deg surfe og streame med høyere hastighet enn tidligere, og er raskeste nett på markedet ifølge Speedtesten Ookla. Telenor-nettet er stabilt og raskt, med stadig nye basestasjoner for bedre dekning og høyere kapasitet for våre mobilkunder.

Trygt valg

Komplett har bransjens beste omdømme, og er kjent for konkurransedyktige priser og et bredt utvalg varer. Komplett Mobil er ikke noe dårligere! Vi har som mål å tilby markedets mest konkurransedyktige og fleksible mobilabonnement.