Som kunde av Komplett Mobil får du mange fordeler inkludert i ditt abonnement. Vi etterstreber hele tiden å gi deg som kunde det lille ekstra, og har som mål å tilby Norges mest fleksible abonnement.

Abonnementene våre MiniFlex, MaxiFlex og MegaFlex ble kåret til "Best i test" i kategoriene Lite Data, Mye Data og Superbruker for ååtende gang av tek.no 24. april 2018. Alle våre abonnement har Data Rollover inkludert. I tillegg tilbyr vi Datakontroll som hindrer overforbruk av data. Datakontroll er tilgjengelig for alle kunder. Ingen av abonnementene våre har bindingstid, vi tilbyr deg rabatt ved kjøp av telefon og har selvfølgelig Telenor-dekning! Velkommen til Komplett Mobil. 

Visste du at du nå kan du surfe akkurat som hjemme mens du er på ferie eller jobbreise i EU? Inkluderte ringeminutter, meldinger og datakvote kan også fritt bruke i EU. Nyhet! Nå får du enda en fordel - en rekke populære reisemål inkluderes nå i EU pakken, EU+ kaller vi det! Kort fortalt betyr dette at du kan bruke mobilen som hjemme når du er på ferie i populære ferieland som USA og Thailand. EU+ gjelder også i Sveits, Serbia, Montenegro, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar.

Vi vil at du skal være kunde hos oss fordi du ser fordelene, og ikke fordi du har bundet deg gjennom et telefonkjøp. Hos oss har du frihet til å bytte til et større eller mindre abonnement etter ditt behov, akkurat når du ønsker det.

Vi har gode rabatter og faste lave priser hele året. Som Komplett Mobil kunde får du nå enda billigere telefon - helt uten binding. Sjekk utvalget her og følg med på nettsiden og vår Facebook side for gode tilbud. 

Telenor bygger kontinuerlig ut mobilnettet for en raskere og mer stabil netthverdag, slik at du kan skravle, surfe og streame uten problem. Ookla Speedtest, som måler hastigheten i mobilnett verden over, har kåret Telenors nett til Norges raskeste!

Rollover betyr at din ubrukte datamengde automatisk overføres til neste måned. Dette betyr at data du har igjen ved månedsskifte, fra ordinær datamengde eller ved kjøp av ekstra datapakke. Rollover gjelder alle våre abonnement, men ikke første måned etter inngått kundeforhold.