Som kunde av Komplett Mobil får du mange fordeler inkludert i ditt abonnement. Vi etterstreber hele tiden å gi deg det lille ekstra, og har som mål å tilby Norges mest fleksible abonnement. Sjekk våre abonnement

Abonnementene våre MiniFlex og MedioFlex+ ble kåret til "Best i test" i kategoriene Lite Data og Middels Data av tek.no 4. desember 2018. Les hele testen. I hele 13 måneder på rad har ett eller flere av våre abonnement blitt testvinner! Alle abonnement har Data Rollover inkludert. I tillegg tilbyr vi Datakontroll som hindrer overforbruk av data. Datakontroll er tilgjengelig for alle kunder. Ingen av abonnementene har bindingstid, vi tilbyr deg rabatt ved kjøp av telefon og har selvfølgelig full 4G+ Telenor-dekning. Velkommen til oss i Komplett Mobil!

Visste du at du nå kan du surfe akkurat som hjemme mens du er på ferie eller jobbreise i EU? Inkluderte ringeminutter, meldinger og datakvote kan også fritt bruke i EU. Nyhet! Nå får du enda en fordel - en rekke populære reisemål inkluderes nå i EU pakken, EU+ kaller vi det! Kort fortalt betyr dette at du kan bruke mobilen som hjemme når du er på ferie i populære ferieland som USA og Thailand. EU+ gjelder også i Sveits, Serbia, Montenegro, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar. I tillegg inkluderer vi fri bruk av SMS og MMS fra Norge til hele verden i alle abonnement. 

Vi vil at du skal være kunde hos oss fordi du ser fordelene, og ikke fordi du har bundet deg gjennom et telefonkjøp. Hos oss har du frihet til å bytte til et større eller mindre abonnement etter ditt behov, akkurat når du ønsker det.

Vi har gode rabatter og faste lave priser hele året. Som Komplett Mobil kunde får du nå enda billigere mobiltelefon - helt uten binding. Følg med på nettsiden og vår Facebook side for gode tilbud. 

Telenor bygger kontinuerlig ut mobilnettet for en raskere og mer stabil netthverdag, slik at du kan skravle, surfe og streame uten problem. Ookla Speedtest, som måler hastigheten i mobilnett verden over, har kåret Telenors nett til verdens raskeste! Telenor har også flest basestasjoner i Norge, og er størst på 4G+. Telenor har en helt unik innendørsdekning slik at du kan ringe og bruke mobilen din overalt. Med Wifi Tale eller 4G Tale får du ringt, også på steder med dårlig dekning.

Rollover betyr at din ubrukte datamengde automatisk overføres til neste måned. Dette betyr at data du har igjen ved månedsskifte, fra ordinær datamengde eller ved kjøp av ekstra datapakke. Rollover gjelder alle våre abonnement, men ikke første måned etter inngått kundeforhold. Din datamengde vil ikke kunne overgå dobbel datamengde, dvs at et 12 GB abonnement maksimalt kan ha 24 GB til disposisjon.


Fornøyde kunderBytt.no

ÅRETS KUNDEFAVORITT 2018! 

Vi i Komplett Mobil elsker fornøyde kunder og er opptatt av å gi deg god og nyttig service når du trenger det. Bytt.no har kåret oss til en av årets kundefavoritter i 2018. I tillegg ligger Komplett Mobil på en andreplass av totalt 28 mobilselskap på bytt.no. Plasseringen er basert på omtaler og erfaringer fra over 300 kunder som har gitt sin score på kundetilfredshet, kundeservice og om de synes at de får verdi for pengene. Takk for gode tilbakemeldinger og tillit!