Miele

 

 

Kjøl & frys Oppvaskmaskin Vaskemaskin & tørketrommel Ovn, platetopp, ventilator & micro Støvsugere & rengjøring Kaffe

Oppvaskmaskiner fra Miele

Oppvaskmaskinene fra Miele er energibesparende og med lavt støynivå. Med startforvalg, visning av resttid og Mieles ComfortClose har du full kontroll. I tillegg får du barnesikring på flere av modellene. 

 

 

Skinnende rent på 58 minutter

Med det nye vaskeprogrammet QuickPowerWash og de perfekt tilpassede oppvasktablettene UltraTabsMulti får du beste vaskeresultat ved normal skitten oppvask på kun 58 minutter.

Tablettene løser seg opp etter bare 2-3 minutter, slik at rengjøringsevnen er tilgjengelig helt fra starten av programmet.

Praktisk og romslig innredning

Den nye kurvinnredningen til Miele gir deg fleksible og enkle løsninger, slik at du kan utnytte plassen på best mulig måte ved hver vask.

All oppvasken har sin egen plass for å sikre perfekt rengjøringsresultat, og fargekodede FlexAssist-markeringer viser deg enkelt hvor de bevegelige delene i maskinen er. Overkurven kan i tillegg justeres i høyden, noe som gir deg mulighet til å utnytte kapasiteten i oppvaskmaskinen maksimalt.  

Den beste pleie av glassene dine

Perfect GlassCare-teknologien til Miele sørger for at glassene dine vaskes særdeles skånsomt – så du kan ha glede av dem lenge.

Oppvaskmaskinene er i tillegg utstyrt med høydejusterbare glassholdere og glasstøtte i underkurven, som gir spesielt god støtte for glass med stett. Slik står glassene dine alltid trygt plassert i oppvaskmaskinen.

Perfekt tørkeresultat

Med den patenterte AutoOpen-funksjonen til Miele slipper du å irritere deg over oppvask som fortsatt er fuktig. AutoOpen-funksjonen sørger for at døren til oppvaskmaskinen automatisk går opp ved slutten av vasketiden. Slik blir selv servise som tørker sent, slik som plastbestikk, helt tørt. En egen utførsel av luften beskytter benkeplaten mot fuktighet.

Maksimal fleksibilitet

3D-bestikkskuffen fra Miele kan justeres både i bredden, dybden og høyden, og på denne måten tilpasses optimalt til oppvasken. Dermed kan du problemfritt plassere og rengjøre store objekter som visper og suppeøser, på en skånsom måte. Ved å justere sidene i bestikkskuffen kan du også enkelt plassere vinglass med høy stett i overkurven.

Beste støynivåer

Lydløs medhjelper: Mieles oppvaskmaskiner er imponerende stillegående, og gir perfekte vaskeresultater som knapt kan høres. Enkelte modeller vasker på kun 41 dB, som til og med er lavere enn en vanlig samtale.

EcoTech varmelager

Mieles oppvaskmaskiner kombinerer enestående vaske- og tørkeresultat med et svært lavt energi- og vannforbruk. Takket være det innovative EcoTech varmelageret bruker oppvaskmaskinene betydelig mindre strøm for å varme opp vannet, og vasker derfor 20 % mer økonomisk enn energiklasse A+++.   

Knock2Open

Knock2open er den perfekte løsningen for håndtaksfrie kjøkken, og sørger for at de fullintegrerte oppvaskmaskinene blender perfekt inn med resten av kjøkkeninnredningen. Ved å banke to ganger på døren åpnes den automatisk opp med ca. 10 cm – for en ekstra komfort i hverdagen som vil glede deg hver dag.