TV tilpasset din livsstil

Opplev fascinerende bildekvalitet, innovativ design og problemfrie hjemmekinoløsninger både innendørs og utendørs. Med markedets bredeste sortiment har Samsung noe for alle.

Design og funksjon i ett

Kvalitet er hjertet i alle våre produkter. Med Samsung får du innovativ design og suveren kvalitet både utenpå og inni. Utformet for å passe til din måte å se TV på har Samsung modeller for ethvert rom og enhver anledning, enten du vil ha en TV som skiller seg ut eller som smelter inn i interiøret.

 

The Frame

TV-en som kan tilpasses din personlige stil. Velg blant tusenvis av kunstverk i Art Store og la The Frame smelte inn i rommet uansett hvor du plasserer den.

Les mer her.

 

The Serif

Med sitt unike design blir The Serif en del av interiøret, uten å påvirke kvaliteten. En TV formgitt for å skille seg ut, og som står like godt på egne ben som på TV-benken.

Les mer her.

 

The Terrace

Filmkveld på uteplassen, året rundt. Utendørs-TV-en The Terrace tar underholdningen med ut i det fri. Bare du setter grensene.

Les mer her.

 

The Sero

Liggende, stående og via mobilen. Med roterende skjerm og smarte skjermdelingsfunksjoner gir The Sero deg video og TV akkurat slik du vil.

Les mer her.

 

The Premiere

Tenk større. The Premiere er laserprojektoren som forvandler et hvilket som helst rom til en kinosal. Plasser den ved en hvit vegg og opplev storbilde i 4K.

Les mer her.