Prismatch*Prismatch*

En TV for hver plass og livsstil

Utforsk Samsung Lifestyle TV og finn modellen som passer til nettopp ditt hjem og din livsstil. Legg til design og stil med The Frame eller The Serif, eller opplev mobilen på TV med The Sero sin roterende skjerm. Gled deg over et større bilde direkte på veggen med 4K-laserprojektoren The Premiere, ta med underholdningen på storskjerm når og hvor du vil med The Freestyle, eller ta med deg filmkvelden ut på terrassen med utendørs-TV-en The Terrace.

Hvorfor Samsung-TV?

Opplev en smartere TV med glimrende bildekvalitet uansett hvor du befinner deg og uansett hva du ser på. Samsungs unike QLED-teknologi sørger for skarpe detaljer, dype kontraster og en mengde fargenyanser under alle lysforhold. Med smarte funksjoner og en stilren design utformet etter dine behov vil Samsung gi en eksepsjonell TV-opplevelse for alle, også personer med syns-, hørsels- eller fargesynsvariasjoner.

Les mer

Samsung 32" ramme til The Frame (2022) (sort) TV-ramme & tilbehør

Samsung 32" ramme til The Frame (2022) (sort)

Utskiftbare ramme 32"
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 12-13 uker.
690,-

Make more of your home

La hjemmet bli like unikt som deg selv med design og innredning som gjenspeiler din livsstil. Vil du at TV-en skal bli en del av møblene, eller skal den smelte inn sammen med kunsten? Finn TV-en som passer for nettopp deg.

YouTube Video - Samsung Serif NO

The Frame

TV when it’s on. Art when it’s off.

Med The Frame får du det beste av to verdener. Fyll veggene med kunst og gled deg over underholdning i QLED-kvalitet. Den nye matte skjermen gjør at kunsten fremstår enda mer realisitisk, og den slanke designen gjør at The Frame kan plasseres veldig nær veggen.

Les mer

The Serif

Unique and iconic design

En lettplassert TV formgitt som et møbel som tar seg like godt ut fra alle vinkler. La deg fasinere av den ikoniske I-formen signert designbrødrene Bouroullec, og slipp forstyrrende reflekser med den nye, matte skjermen.

Les mer

Tilpass med tilbehør

Tilpass The Frame til innredningen, og se TV-en smelte inn blant de øvrige bildene dine ved hjelp av rammer i ulike farger og strukturer. Hvilken ramme velger du til din The Frame?

Les mer

Stor lyd for store opplevelser

Storslåtte lydopplevelser i et finere design enn noen gang. Gled deg over ren surroundlyd med kraftfulle høyttalere i smale og stilrene soundbarer som matcher innredningen.

Les mer

Make more of your entertainment

Underholdning akkurat slik du ønsker å oppleve den. Oppdag TV-innovasjonene som gir deg en større underholdningsopplevelse, enten du ønsker å se mobilinnhold i stuen eller storfilm når du er på ferie.

YouTube Video - Samsung The Freestyle NO
YouTube Video - Samsung THE SERO NO

The Freestyle

Entertainment wherever you go

Miniprojektor i Full HD for et bilde i storformat – hvor som helst, når som helst. Med rask oppstart og automatisk optimalisering på kun et sekund er du alltid klar for storslått underholdning.

Les mer

The Sero

Mobile entertainment, better on TV

En TV for den mobile generasjonen – stream direkte fra favorittappene dine, eller vis eget mobilinnhold både horisontalt og vertikalt. La deg imponere av de kraftfulle innebygde høyttalerne, og se alt innhold vekkes til liv større og i fullskjerm.

Les mer

Make more of social gatherings

Få større utbytte av alle sammenkomster med TV-underholdning både ute og inne. Samle vennene og oppdag modellene som gjør filmkveldene bedre og grillfestene morsommere.

YouTube Video - Samsung The Terrace NO
YouTube Video - Samsung The Premiere NO

The Terrace

Take your entertainment outside.

Værbeskyttet utendørs-TV utstyrt med QLED-teknologi. Utviklet for deg som vil se på TV samtidig som du hygger deg på uteplassen. Samle vennene og stream sommerens sport og underholdning med glimrende lysstyrke og minimalt med forstyrrende lysreflekser.

Les mer

The Premiere

Experience what you love with 4K laser

Laserprojektor med høy ytelse, som leverer et lyssterkt og høyoppløst bilde i opptil 130”*, med Samsung Smart Hub og et bredt utvalg av apper og tjenester. Plasser projektoren nær veggen, og la deg fascinere av et fargerikt bilde og en imponerende stor lyd.