Prismatch*Prismatch*

Ta hver TV-opplevelse til nye høyder med Samsung Soundbar

Samsung har en soundbar for hver TV-opplevelse. Løft underholdningen til nye høyder med større lyd som gir mer innlevelse, enten du ser på TV eller lytter til musikk. Vår avanserte lydteknologi blir utviklet i Samsungs Audio Lab i California, og har gjort oss til verdensledende* innen soundbarer for åttende år på rad. La deg fascinere av en dynamisk lyd, og oppgrader musikk- og TV-opplevelsene med en soundbar fra Samsung.

SPAR 2 500,- -2 500 KR
Varenr: 1248109 / Prodnr: HW-Q710C/XE
Før 7 490,-
4 990,-
FLEX 180,- /mnd
SPAR 2 009,- -2 009 KR
Varenr: 1306917 / Prodnr: HW-S711D/XE
Før 6 999,-
4 990,-
FLEX 186,- /mnd

Q Series

Len deg tilbake og opplev hvordan den dynamiske 3D-lyden løfter underholdningen til nye høyder. Samsungs Q Series soundbarer omslutter deg med en utrolig surroundlyd som samarbeider med alle høyttalerne i QLED TV-en. Resultatet blir stor og kraftfull lyd fra alle kanter uansett omgivelser.

YouTube Video - Q Symphony

Q-Symphony

Q-Symphony lar alle høyttalere fra Samsung TV-en jobbe aktivt sammen med Q-Soundbar, og med bare én fjernkontroll styrer du enkelt både høyttalerne og TV-en.

Dolby Atmos

Innføringen av verdens første trådløse Dolby Atmos gir en bedre helhetsopplevelse enn noen gang, med omsluttende 3D-lyd og uten forstyrrende ledninger mellom soundbaren og TV-en.

True 11.1.4ch Soundbar with subwoofer*

Få en enda større surroundopplevelse med opptil 16 separate lydkanaler som gjør det mulig å skille ut detaljer i lyden og hvor de er plassert i lydbildet.

*Gjelder HW-Q995B, antall høyttalere varierer avhengig av modell.

SpaceFit Sound*

En smart funksjon som tilpasser lyden fra soundbaren etter akustikken i rommet.

*Gjelder ikke Q64B eller Q610B

S Series

En all-in-one soundbar designet for hjemmet ditt med imponerende lyd for både film og musikk.

All-in-one 3.0ch Soundbar
Tydeligere lyd i hver scene

Dolby Digital 5.1/DTS Virtual:X
Lydformat av høy klasse

Værbestandig deksel (IP55)

Grundig tettet for å tåle støv og regnsprut.*

*The Terrace soundbar er beregnet for utendørsbruk i skyggefulle omgivelser. Delvis eksponering for indirekte sollys går bra, men direkte sollys bør unngås. Beskyttelsen mot regnsprut og støv bygger på IP55-standarden (International Protection Rating) og fungerer i temperaturer mellom -30° og +50°C

WiFi & Bluetooth

For trådløs streaming

B Series

Oppgrader TV-opplevelsen med en dynamisk og naturtro lyd som bringer deg nærmere underholdningen. Enkle å installere og enkle å styre direkte via fjernkontrollen til Samsung-TV-en.

Bass Boost

Gir en dypere lydopplevelse med mer bass.

Game Mode

Ligg et hestehode foran motstanderne med bedre oppfatning av hvor lyden kommer fra.