Samsung 4K Neo QLED QN90B TV

Raskt og skarpt bilde med smarte gamingfunksjoner som løfter spillet til neste nivå, med andre ord perfekt for spilling. Men like smart for serier og film!

Gi gamingen et løft med vinnerytelse

 

La TV-en hjelpe deg med å bli en bedre spiller. Freesync Premium Pro og VRR reduserer grafikkfeil som tearing og stuttering, og sørger for et optimalt bilde i hver scene. Sammen med den tilpassede gamingmenyen og støtte for opptil 4K@144Hz* er det ingenting som hindrer deg i å vinne.

* Gjelder bare 43-50" QN90B, QN91B og QN93B samt QN95B.

Vår mest fascinerende lydopplevelse

 

Lev deg inn i innholdet og få en utrolig surroundopplevelse takket være Object Tracking Sound-teknologi. SpaceFit Sound optimaliserer lyden etter omgivelsene, og den nyeste lydteknologien fra Dolby Atmos gir en omsluttende opplevelse med lyd som også kommer ovenfra.

Enkel tilgang til underholdningen

 

Smarte funksjoner som gir en bedre TV-opplevelse. I Samsungs Smart Hub får du tilgang til alle apper, streamingtjenester og kanaler direkte i TV-en.*

* Tilgjengelige tjenester og funksjoner i Smart-TV og det grafiske brukergrensesnittet (GUI) kan variere avhengig av region og/eller modell. Utvalget av lokale apper kan variere over tid.