Betal den nette sum av 0,- når du starter opp

Komplett FLEX er ingen leietjeneste, men en finansieringsordning med rett til å bytte produktet ved å selge det tilbake. Det er du som eier produktet, og velger du å ikke bytte det ut, beholder du det uten andre forpliktelser når det er nedbetalt.

Likevel betaler du ingenting når du mottar produktet. Komplett FLEX er innskuddsfritt og byr ikke på andre kostnader enn den faste, forutsigbare månedsavgiften. Denne avgiften kan inkludere både tilleggsutstyr og forsikring dersom du ønsker det.

Dermed er Komplett FLEX allerede i utgangspunktet billigere enn tradisjonelle nedbetalingsavtaler. La oss ta et eksempel.

Gaming-laptopen Komplett Khameleon P9 koster i dag 19 374 kr hvis du kjøper den kontant. Med Komplett FLEX kan du ta den i bruk for kroner 0,- før du får den første fakturaen på 576 kroner.

Etter 24 måneder får du valget om å oppgradere til et nytt produkt. Om du velger å oppgradere, sender du inn produktet og oppretter en ny avtale for ditt neste produkt. Totalt har laptopen din kostet deg 13 824 kr.

Ser du ingen grunn til å bytte ut gaminglaptopen med verken en ny laptop eller et annet produkt fra Komplett FLEX-hyllene, beholder du den og fortsetter å betale den ned ut avtaleperioden. Etter tre år og fire måneder er vi skuls - og da har du betalt 23 040 kr alt i alt.

 

Les også: