Prismatch*Prismatch*

 

Betal 0,- i dag

Komplett FLEX er ingen leietjeneste, men en finansieringsordning med rett til å bytte produktet ved å selge det tilbake. Det er du som eier produktet, og velger du å ikke bytte det ut, beholder du det uten andre forpliktelser når det er nedbetalt.

Likevel betaler du ingenting når du mottar produktet. Komplett FLEX er innskuddsfritt og byr ikke på andre kostnader enn den faste, forutsigbare månedsavgiften. Denne avgiften kan inkludere både tilleggsutstyr og forsikring dersom du ønsker det.

Dermed er Komplett FLEX allerede i utgangspunktet billigere enn tradisjonelle nedbetalingsavtaler!

La oss ta et eksempel:

Mobiltelefonen iPhone 13 Pro 128GB koster i dag 12 290 kr hvis du kjøper den kontant. Med Komplett FLEX kan du ta den i bruk for kroner 0,- før du får den første fakturaen på 382 kroner.

Etter 24 måneder får du valget om å oppgradere til et nytt produkt. Om du velger å oppgradere, returnerer* du inn produktet og oppretter en ny avtale for ditt neste produkt. Totalt har mobiltelefonen kostet deg 9 168 kr.

Ser du ingen grunn til å bytte ut mobiltelefonen med verken en ny mobiltelefon eller et annet produkt fra Komplett FLEX-hyllene, beholder du den og fortsetter å betale den ned ut avtaleperioden. Etter tre år er vi skuls - og da har du betalt 13 752 kr alt i alt.

* Behold produktemballasjen og bruk det for returen – det er best for miljøet! Om du ikke har spart på emballasjen kan vi sende deg nytt mot en kostnad. For kjøp gjort før 1. mars 2022 tilbyr vi gratis erstatningsemballasje, men har du den gamle emballasjen liggende oppfordrer vi deg til å bruke det.

 

 

Les også: