Prismatch*Prismatch*

 

Trygghet? Avtale!

Den forventningsfulle gleden man gjerne føler når man har skaffet seg noe nytt og fint på elektronikk-fronten, er gjerne ledsaget av en nervøs redsel for at det skal skje noe med produktet.

Og det er bra å passe godt på kostbare ting. Men du har sikkert nok bekymringer om du ikke skal gå rundt og frykte for eksempel et innbrudd.

Derfor tilbyr vi trygghetsavtale som en del av Komplett FLEX-pakka. Trygghetsavtalen er en rimelig forsikring som bakes inn i fakturaen og betales på det samme konto-trekket som produktene du flexer.

Les mer om betingelsene for Trygghetsavtale her.

Prisen er såpass lav at du vil knapt merke forsikringen på lommeboka. Du vil imidlertid merke den godt på stressnivået ditt: Den dekker de fleste typer skader, fra fall- og støtskader til væskeskader og lynnedslag. Den dekker tyveri ved innbrudd, også av utstyr som måtte være fastmontert i bilen. Og den gjelder over hele verden og hele døgnet, også under flytting.

Blir FLEX-produktet ditt ødelagt, reparerer vi det – er det stjålet eller umulig å reparere sender vi deg et nytt (eventuelt et Komplett-gavekort i de sjeldne tilfellene at det ikke er tilsvarende produkter å oppdrive).

Såvel gaming-pcer som laptoper og nettbrett, lydsystemer, smarthjemløsninger og de aller fleste andre Komplett FLEX-produkter reparerer og erstatter vi uten at det koster deg et rødt øre.

Unntaket er mobiltelefoner, som har en liten egenandel: 499,- for smarttelefoner.

Ytterligere en fordel med trygghetsavtalen i Komplett FLEX er at den har null i aldersfradrag. Det er altså ikke slik at erstatningen for et ødelagt eller stjålet produkt blir mindre jo eldre produktet blir.

Trygghetsavtalen velger du i samme prosess som du setter sammen produkter og tilbehør i din FLEX-pakke, og totalsummen på pakka – altså den månedlige summen du blir belastet – fremkommer før du bekrefter ordren. Da kan du ta i bruk FLEX-produktene dine med litt lettere hjerte og litt lavere skuldre.