Tilbehør – en del av pakka

I de fleste tilfeller trenger du en eller annen form for tilbehør for å maksimalt ut av elektronikkprodukter. En PC skal gjerne ha mus og tastatur, gameren vil ha et gaming-headset og en moderne mobiltelefon kan knapt kalles fullstendig uten øreplugger.

Slik tilbehør er det per i dag vanskelig å gi et nytt liv etter at du har brukt dem en stund, og de kan derfor ikke FLEXes og byttes inn slik hovedproduktene våre kan. 

Vi vet imidlertid at det hendigste for deg som kunde er å bestille tilbehøret sammen med produktet du skal bruke det med, og få alt på den samme regningen. 

Derfor tilbyr vi headset, tastatur og alle andre produkter som ikke kan FLEXes, til en gunstig avbetalingsordning som kan bakes inn i totalprisen når du bestiller Komplett FLEX.

Du betaler altså tilbehøret ned på samme måte som du jevnt og trutt betaler ned FLEX-produktene – den eneste forskjellen er at du ikke kan bytte tilbehøret i nye produkter.

Hvis du heller ønsker å betale hele beløpet for tilbehøret med en gang, velger du det enkelt i handlevognen når du skal betale. 

Merk at vi ikke kategoriserer PC-skjermer som tilbehør – de har restverdi også etter å ha vært i bruk, så de kan du FLEXe akkurat som selve PC-en. F.eks. Airpods, derimot – de hvite Apple-pluggene som brukes til iPhone – er for tilbehør å regne.