Meny
Søk
Logg inn

Medlemstilbud med rabattkoder!

Akkurat nå har vi flere rabattkoder til både nye og eksisterende medlemmer. Vilkår for kodene finner du lengst ned på denne side.

Melder du deg inn nå får du kodene i din velkomstmail.
Er du allerede medlem har du fått kodene på mail. 

 

Velkommen, du er nå medlem av Komplett Club. Din velkomstgave ligger klar til bruk i handlevognen din.

Motta rabattkodene i din velkomstmail!

Du må samtykke for å bli medlem av Komplett Club

Slik fungerer Komplett Club

Alle kunder hos Komplett.no kan enkelt bli medlem av Komplett Club. Alt du trenger å gjøre er å krysse av på «jeg vil bli medlem» på denne siden eller i din handlevogn. Det er gratis å være medlem. Alle medlemmer får 100,- i velkomstgave på kjøp over 500,-.

Kundeklubben er bygget opp etter en stigemodell der dine kjøp gir deg poeng, og disse poengene aktiverer unike medlemsfordeler som fri frakt og rabatter i din handlevogn. Du får i tillegg andre eksklusive rabatter og tilbud.

Du kan når som helst melde deg ut.

 

 

 

Vilkår: 

*Rabattkoden for Apple AirPods 2 (varenummer 1126521) gjelder til og med søndag 20. oktober, eller så langt lageret rekker. Det er begrenset antall. Den kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Rabattkoden for produktene i Komplett Certified gjelder til og med onsdag 23. oktober, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Rabattkoden for 40% på lykter gjelder til og med fredag 25. oktober, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Rabattkoden for Xiaomi robotstøvsugere (varenummer 1068980) gjelder til og med torsdag 31. oktober, eller så langt lageret rekker. Det er begrenset antall. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 

 

Generelle vilkår for bruk av rabattkode:

Rabattkoder kan kun benyttes av privatkunder. Det er kun mulig å bruke en (1) rabattkode per ordre.
Dersom du ønsker å benytte deg av mer enn en kode må du legge flere ordre.
Rabattkoden legges til i handlevognen før du går til kassen.