Meny
Søk
Logg inn

Medlemstilbud!

Akkurat nå har vi flere tilbud til både nye og eksisterende medlemmer.

Du finner tilbudene i din handlevogn (unntatt rabatten på Xiaomi Robotstøvsugere som du aktiverer med rabattkode).

Vilkår for tilbudene finner du lengst ned på denne side.

 

Velkommen, du er nå medlem av Komplett Club. Din velkomstgave ligger klar til bruk i handlevognen din.

Eksklusive tilbud og fordeler

Du må samtykke for å bli medlem av Komplett Club

Slik fungerer Komplett Club

Alle kunder hos Komplett.no kan enkelt bli medlem av Komplett Club. Alt du trenger å gjøre er å krysse av på «jeg vil bli medlem» på denne siden eller i din handlevogn. Det er gratis å være medlem. Alle medlemmer får 100,- i velkomstgave på kjøp over 500,-.

Kundeklubben er bygget opp etter en stigemodell der dine kjøp gir deg poeng, og disse poengene aktiverer unike medlemsfordeler som fri frakt og rabatter i din handlevogn. Du får i tillegg andre eksklusive rabatter og tilbud.

Du kan når som helst melde deg ut.

 

 

Vilkår: 

*Tilbudet på Jaybird Vista gjelder til og med fredag 22. november, eller så langt lageret rekker. Tilbudet kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Tilbudet på Apple iPhone XS MAX Silver gjelder til og med søndag 17. november, eller så langt lageret rekker. Tilbudet kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Rabattkoden for Xiaomi robotstøvsugere (varenummer 1068980) gjelder til og med lørdag 30. november, eller så langt lageret rekker. Det er begrenset antall. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Tilbudet på Parrot Anafi drone gjelder til og med fredag 15. november, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Tilbudet på AirThings Wave Mini luftkvalitetsmåler gjelder til og med søndag 17. november, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Tilbudet på Playstation Classic gjelder til og med tirsdag 31. desember, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Tilbudet på iiglo Lommelykt gjelder til og med søndag 1. desember, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

*Tilbudet på julebelysning gjelder til og med mandag 23. desember, eller så langt lageret rekker. Den kan brukes en gang per medlem og ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 Generelle vilkår for bruk av rabattkode/kuponger i handlevogn:

Rabattkoder kan kun benyttes av privatkunder. Det er kun mulig å bruke en (1) rabattkode/kupong per ordre.
Dersom du ønsker å benytte deg av mer enn en må du legge flere ordre.
Rabattkoden/kupongen legges til i handlevognen før du går til kassen.