Prismatch*Prismatch*
Mobilbruk for hele familien

Mobilbruk for hele familien

Publisert 18. jun. 2018 13:12, Oppdatert 19. jun. 2018 10:39

Alderen på førstegangs mobilkunde er betydelig lavere enn for kun få år siden, men hvordan kan du ha kontroll på databruken til de minste? Hvor mye data bruker de, og hva skjer når de går over inkludert datamengde? Her kommer nyttige tips for bedre mobiløkonomi for din familie.

Velg abonnement
Usikker på hvilket abonnement som passer for deg og din familie? Fortvil ikke, du kan enkelt bytte abonnement underveis. Men vårt rimeligste abonnement, MiniFlex på 1GB er trolig nok for de yngste.

Full oversikt i appen
I appen kan du enkelt følge med på mobilbruken til alle familiens medlemmer så lenge du er juridisk eier. Ikke bare ser du dataforbruk og påløpte kostnader, du kan også håndtere tilleggstjenester, fylle på data, se den opprinnelige PIN-koden og sperre eller etterbestille SIM og data-SIM. Dette gjør du også enkelt på Min Side hvis du foretrekker det.

Datakontroll for barn og ungdom
Ved å aktivere datakontroll strupes hastigheten på ditt abonnement til 40kb/s når datamengden til det gitte abonnementet er brukt opp. Dette er en fin sikkerhet mot ekstra datakostander for hele familiens abonnementer. Tjenesten er gratis og aktiveres enkelt på Min Side eller i appen under tilleggstjenester. Datakontroll kan aktiveres for en eller flere av abonnementene du betaler for.

Påfyll av data
Det er en smal sak å fylle på data til spesifikke abonnement. Det eventuelle beløpet for oppjustering blir lagt til neste måneds faktura og kommer i tillegg til den faste abonnementsprisen. Pr i dag har vi 3 tilgjengelige datapakker tilgjengelig på Min Side eller i vår app. Hvis du ikke bruker din datamengde vil den kunne benyttes påløpende måneden med samme prinsipp som data rollover.
1 GB til kr 99,-
3 GB til kr 199,-
5 GB til kr 249,-
Les mer om data rollover her.

Enklere i ferietelefoni med EU+
Vi har gitt deg en bekymring mindre ved å utvide vår EU-pakke. Nå kan hele familien bruke mobilen som hjemme i 9 nye land utover EU/EØS landene. Populære reisemål, som USA og Thailand, er nå inkludert i samtlige av våre abonnement. EU+ sørger for at du unngår ekstra kostnader for mobilbruk i disse landene. Vipps, så fikk far eller mor en ting mindre å tenke på i ferien.
Les mer som EU+ her.

Kontroll U13 full kontroll for husets yngste
Denne tjenesten gir deg stålkontroll over familiens månedlige mobilutgifter. Med Kontroll U 13 kan du sperre all mobilbruk etter at det inkluderte månedlige beløpet er nådd. Også denne tjenesten er gratis og aktiveres enkelt på Min Side eller i appen under tilleggstjenester. Når Kontroll U13 er aktivert kan husets barn og ungdom ikke surfe i utlandet eller kjøpe større datapakke eller andre tilleggsprodukter.
Les også: Velg riktig mobil til barn