Vi sprenger grensene! Nå får du enda en fordel som Komplett Mobil kunde – du får en rekke populære land inkludert i EU pakken, EU+ kaller vi det! Kort fortalt betyr dette at du kan bruke mobilen som hjemme når du er på ferie i populære ferieland som USA og Thailand.

Som kunde av Komplett Mobil kan du allerede benytte data, MMS, SMS og tale innad i EU/EØS, til samme pris som i Norge. Nå utvider vi tilbudet med landene USA, Sveits, Serbia, Montenegro, Thailand, Malaysia, Bangladesh, Pakistan og Myanmar, så du kan føle deg som hjemme når du er borte. Bon Voyage!

Gave på reisen til flere land. Nå kan du bruke mobilen som hjemme i enda flere land. Vi utvider vår EU-pakke og inkluderer populære reisemål som USA og Thailand. Nyheten er perfekt for deg som planlegger å reise utenfor EU, og spesielt hvis du pleier å dele ferieminnene på sosiale medier. Da er det mye penger å spare med fri roaming. 

Klar til avreise. Den siste gode nyheten er at du slipper å gjøre noe som helst. De nye fordelene ligger klare i ditt abonnement, og alt du trenger å tenke på er å pakke kofferten og glede deg til avgang. Enda ikke kunde av Komplett Mobil? – Bli kunde hos oss i dag og dra fordelene på reisen videre. 
Finn favorittabonnementet ditt her!