Tablet

Disse er tynne og ultra-portable, og beregnet for touch. Alle tablets som kjører på Windows 10 støtter også Microsoft Office, så i tillegg til underholdningsverdi har du også mulighet for å være produktiv. De fleste tablets kan kobles til skrivere, kamera og Xbox med USB. 

2in1

En laptop som forvandles til en tablet ved å koble fra tastaturet, eller vende tastaturet helt rundt på andre modeller. Her har du altså mobiliteten til en tablet og PC-funksjonalitet i ett og samme produkt, du velger selv hva du ønsker. 

Laptop

Slanke og lette maskiner med større kraft og høyere ytelse enn tablets og 2in1. Finnes i en rekke forskjellige størrelser, fra de minste med 9 tommer skjermstørrelse og opp til 18 tommer. De fleste har godt med minne, kraft og lagring for større oppgaver.

All-in-One

Dette er desktop-maskiner hvor hele PCen er innebygget i skjermen. Disse kjennetegnes ofte av svært lekkert design og er plassbesparende i forhold til tradisjonelle stasjonære PCer hvor selve maskinen er en separat enhet. 

Gamer-PC

Disse maskinene er svært kraftige, og laget for å håndtere omfattende PC-gaming. De har ofte lynraske prosessorer, veldig mye minne og god lagring. Med Windows 10 har du også nydelig grafikk med DirectX 12. 

Windows 10-telefon

Vær produktiv eller surf på nettet samtidig som du bruker telefonen til å snakke, sende meldinger eller tweete. Bruk Continuum på Windows 10-telefonen din for å gi strøm eller projisere til en skjerm nummer to – og koble til tastatur og mus.