Samsung Galaxy S10 og S10+

Samsung Galaxy S10e, S10 og S10+, ble lansert 20.februar 2019. Les mer om de ulike modellene her!

En S10-prat med Samsung - hva kan vi forvente oss av denne mobilserien?

 

Tek.no, 23. februar 2019: "Nye Galaxy S10 oser av luksus"
«Alt i alt står vi igjen med en telefon som innfrir på de fleste punkter, og som gir et særdeles godt totalinntrykk. Det er vanskelig å ikke bli glad i en Galaxy S10 etter å ha brukt den litt. Den er så rask og smidig som vi knapt har opplevd en Samsung tidligere.» Skriver Tek-redaksjonen i testen.

Dinside.no, 7. mars 2019: "Wow, Samsung, for et comeback." 
"Jeg kan ikke huske sist en Samsung-telefon hadde så god opplevd ytelse, og med støtte både for minnekort (eller to SIM-kort) og kablede hodetelefoner, som vi nå ser på stadig færre telefoner, er Samsung Galaxy S10+ kanskje den mest komplette telefonen på markedet."

Skjerm med høy oppløsning

Din nye Galaxy 10 er utstyrt med innovativ skjermteknologi, flat eller kurvet. Infinity-skjermen gir minimalt med kanter, så du kan nyte hver eneste detalj med skarpe kontraster helt opp til 3040x1440 oppløsning på toppmodellen. Velg størrelsen på din skjerm opp til 6.4’’ kurvet på S10+-modellen. Skjermen vil tilpasse lysnivået etter forholdene, resultatet er at du unngår å bli blendet dersom du sjekker mobilen på nattbordet.

Ta bilder som en proff

Kameraene er tatt en generasjon videre, og du ser forskjellen. S10 og S10+ er utstyrt med hele tre kamera som leverer 12 megapiksler i bakre kamera i tillegg til 12 MP ultra-wide og 10 MP kamera foran. De tre objektivene gir deg en vidvinkel på 123 grader. To blenderinstillinger lar mobilkameraet tilpasse seg etter lysforholdene, ikke ulikt ditt eget øye. Resultatet er skarpere og bedre bilder uansett lysforhold. 

Lad opp andre enheter

Det er viktig å dele, og med din nye Galaxy S10 eller S10+ kan du dele din batterikapasitet med en kompis eller andre enheter som Galaxy Watch og buds. Ved enkelt å holde enhetene mot hverandre, vil du kunne hjelpe en venn i batterinød. Batteriet lades enkelt og raskt opp med trådløs lading eller med kabel.

Fingeravtrykksavleser

Samsung har videreutviklet sin avleser slik at det er enda tryggere for deg. Lei av å taste koden? Toppmodellene i Galaxy S10 har fingeravtrykkslesere på skjermen som gjenkjenner din tommel med ultralyd. Kort fortalt gir dette en rask og sikker åpning av din mobil. Avleseren fungerer også på våt eller skitten skjerm.