Prismatch*Prismatch*

Gardena vanningssystemer

Gardena vanningssystemer for hekker, balkonger, kjøkkenhager og blomsterkasser sørger for jevn og pålitelig vanning gjennom trykkjusterte dryppslanger. Med et stort utvalg av vanningsløsninger er du garantert å finne systemet som passer dine planter.

Vanningssystemer til hekker og blomsterbed

 

 

 

        

   

Ferie- og selvvanning

Len deg tilbake! Gardena systemer for ferievanning sørger for optimale forhold til plantene dine når du er borte fra hjemmet i korte eller lange perioder.

                

   

         

Enkel montering

Settene er klart til bruk umiddelbart, og alle nødvendige komponenter er inkludert. Den enkle monteringen gjøres i noen få, enkle trinn.

Vannbesparende dryppvanningssett

Vannbesparende dryppvanning av opp til 15 eller 30 potteplanter med ulikt vannbehov på terrassen – både for potteplanter og planterader i kasser eller krukker.

For planter i potter og kasser

De innebygde drypphodene kan brukes fleksibelt som indre drypphoder for vinduskasser og ende-drypphoder for frittstående potteplanter.

             

   

Gardena EcoLine

   

       

Bærekraftig produsert

Plasten i EcoLine er laget av mer enn 65 prosent resirkulert materiale fra husholdningsavfall. I tillegg er aluminiumsrørene laget av mer enn 25 prosent resirkulert materiale.

Værbestandig

Uansett om det er kaldt eller strålende solskinn – EcoLine-slangen holder seg ute hele året takket være frost- og UV-bestandighet.

Holdbare materialer

Akke komponentene brukt i EcoLine er holdbare og stabile, og gir høy kvalitet og lang levetid.

         

  

Tilbehør

   

      Tilbake til toppen