Prismatch*Prismatch*

Husk tilbehøret 

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få ditt Book Cover Keyboard Slim eller Book Cover Keyboard:

1. Opprett en Samsung Account² senest 16. juli 2023.

2. Åpne Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy Tab S8, S8+ eller S8 Ultra mellom 1. mai og 16. juli 2023. Gå til "Utforsk" og klikk på "Fordeler" øverst til venstre i appen og velg den aktuelle kampanjen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet er synlig i appen.

3. Klikk på knappen "Vis kampanjen" for å komme til siden for registrering, hvor du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen din og skrive inn ditt fulle navn, e-postadresse, leveringsadresse og nettbrettets serienummer. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukter administreres av en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB

4. Etter at registreringen er fullført, vil du motta en bekreftelse på e-post til e-postadressen som er knyttet til din Samsung Account.

5. Informasjonen gjennomgås deretter manuelt av Aditro Logistics AB. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Aditro Logistics AB etter ca. 40 virkedager til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at dersom et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 40 virkedager. Hvis et tilleggsprodukt går tomt på lager har Samsung rett til å tilby et likeverdig produkt av tilsvarende verdi i stedet. Kun levering i Norden og tilbudet er gyldig i den angitte kampanjeperioden. Vi ber deg om å være oppmerksom på postvarsler som kommer på e-post eller SMS. I tilfelle et tilleggsprodukt har blitt returnert til Samsung fordi tilleggsproduktet ikke er hentet, vil Samsung kun sende tilleggsproduktet på nytt maksimalt én (1) gang og innenfor den angitte kampanjeperioden.

6. Det er bare mulig å bruke tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjevilkårene.

7. Ved spørsmål angående kampanjen kan du kontakte Samsung kundestøtte på 25 55 38 07 eller gå inn på www.samsung.com/no/support/contact/.

1 Dette tilbudet gjelder kun ved kjøp av Samsung Galaxy Tab S8, S8+ eller S8 Ultra (SM-X700, SM-X706, SM-X800, SM-X806, SM-X900, SM-X906) i løpet av kampanjeperioden 1. mai 2023 til 25. juni 2023. Tilbudet gjelder for Book Cover Keyboard Slim (EF-DT630BBEGSE eller EF-DT730BBEGSE) (verdi ca. NOK 1399-1599) eller Book Cover Keyboard (EF-DX900BBEGSE) (verdi ca. NOK 3699), som bestemmes ut i fra hvilket hovedprodukt som kjøpes. Registreringen kan gjøres fra 1. mai 2023 til 16. juli 2023. Levering kun i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og tilbudet gjelder i den angitte kampanjeperioden. I samsvar med gjeldende personvernlovgivning fjerner Samsung alle personrelaterte data når den ordinære kampanjeperioden utløper. Det er således ikke mulig å etterregistrere bestillinger når registreringsperioden er utløpt. Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder så lenge lageret rekker. Det er kun mulig å benytte tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller ampanjevilkårene. Kampanjen gjelder bare for sluttkunder (f.eks. ikke forhandlere). Personopplysninger vil bli behandlet i forbindelse med deltakelsen i kampanjen. Du finner mer informasjon om dette i Samsungs personvernerklæring, som er tilgjengelig her https://www.samsung.com/no/estore/privacy-policy

2 Opprett en Samsung Account ved å gå til “Innstillinger” → “Konto og sikkerhetskopi.” → “Konto” → “Legg til konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account kan du logge inn direkte med den. Særskilte vilkår gjelder for Samsung Account.

3 Hvilket tastatur som er inkludert i tilbudet beror på nettbrettmodellen, og er som følger:

Tablet Tastatur
Samsung Galaxy Tab S8 (SM-X700, SM-X706) EF-DT630BBEGSE
Samsung Galaxy Tab S8+ (SM-X800, SM-X806) EF-DT730BBEGSE
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (SM-X900, SM-X906) EF-DX900BBEGSE