Samsung Galaxy Watch 4

Med nye Galaxy Watch 4 kan du kommunisere, lytte til musikk, og få hjelp til praktiske gjøremål - alt med utgangspunkt i en smart og enkel klokke på håndleddet.

Passer for alle anledninger

Galaxy Watch 4 er stilren, kompakt og elegant – og egner seg like bra for trening som for en kveld på byen. Klokken leveres med en behagelig og praktisk sportsrem. Ønsker du et annet alternativ, finnes det mye å få kjøpt

Skarpere, raskere, tydeligere

Gled deg over en lys, skarp og høyoppløst skjerm. Nå kan du se videoklipp veldig tydelig til tross for den lille flaten. Med nytt grensesnitt er Galaxy Watch4 også mer intuitiv og enklere å navigere.

Du velger utseendet

Du designer selv din Galaxy Watch 4 ved å skifte stil på displayet – også fra tredjepart hvis du ønsker det. Du har dessuten en mengde armbånd å velge mellom – eller skifte mellom

Galaxy Watch4 Classic - LTE (eSIM) 

Galaxy Watch4 Classic 

Galaxy Watch4 - LTE (eSIM) 

Galaxy Watch4 

 

Trådløs duo-lader med på kjøpet!*

Forhåndskjøpte du Samsung Galaxy Watch4 eller Galaxy Watch4 Classic i kampanjeperioden 11.8 - 26.8 får du en sort wireless charger duo (verdi ca. 600 NOK) med på kjøpet*

Følg fremgangsmåten nedenfor:

1. Gå til www.samsung.com/no/offer

2. Klikk på «Registrer kjøpet» for å komme til siden der du laster opp kvitteringen samt fullstendig navn, e-postadresse og serienummer på ditt kjøp.

3. Etter registrering av kvitteringen får du en e-post fra vår logistikkpartner Veddesta med mer informasjon om neste steg. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeproduktet utføres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

4. Når Veddesta har verifisert kvitteringen, får du en ny e-post med informasjon om at forsendelsen er sendt. Merk at det kan ta opptil 40 dager fra registrering til kvitteringen din er validert. Vær oppmerksom på at dersom et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 40 dager.

5. Ved spørsmål om kampanjen kan du kontakte Samsung kundestøtte på 21 55 28 07 eller besøke samsung.com/no/support/contact

Gjelder ved kjøp av Samsung Galaxy Watch4 (SM-R875, SM-R870, SM-R865, SM-R860) eller Galaxy Watch4 Classic (SM-R895, SM-R890, SM-R885, SM-R880) Tilbudet gjelder 11. august 2021 til 26. august 2021. Det er kun mulig å benytte seg av tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene. Registrering for å benytte seg av tilbudet kan gjøres frem til og med 10. oktober 2021.