SONOS

Sonos leverer trådløst HiFi-system til alle rom i hjemmet. Sonos høyttalere gir deg eksklusiv kvalitetslyd innpakket i lekkert design. Du styrer enkelt dine spillelister på gjennom en intuitiv App. Mulighetene er mange der du kan gruppere dine høyttalere etter behov, og strømme ulike sanger med multi-room funksjoner trådløst. Det er enkelt å bygge på ditt Sonos-anlegg med lydplanke, Sub eller flere høyttalere etterhvert. På tide å bygge ut for enda bedre lydopplevelser?

 

Nyhet!

Sonos Sub Mini - Den trådløse subwooferen for kraftig bass

Alt du trenger med Sonos Sub Mini

Vi har laget ferdige pakker som passer perfekt med den nye Sub Mini. Se de forskjellige pakkene nedenfor:

 

For bærbar lyd

Overlegen allsidighet

Ta med deg fantastisk lyd overalt med Roam. Nyt musikk, stemmestyring og lytting i flere rom i hjemmet på Wi-Fi, pluss Bluetooth-strømming, batteri som varer hele dagen og vanntett holdbarhet på farten.

Hvorfor Sonos


Briljant lyd

Nyt klar og detaljrik lyd som fyller rommet uansett volum.

Enkel å bruke

Konfigureringen tar bare noen få minutter, og du kan enkelt styre lyden med Sonos-appen, Apple AirPlay 2 og stemmen din.

Lytteopplevelse tilpasset deg

Tilpass anlegget ditt, og spill av det du vil, akkurat der du vil.

Grupper høyttalere i forskjellige rom

Koble to eller flere høyttalere sammen slik at de spiller synkront. Grupper høyttalerne på soverommet og på kjøkkenet slik at morgenens spilleliste allerede er igang når du begynner å lage frokost. Eller koble resten av systemet til hjemmekinoen slik at alle kan følge med på kampen, også fra et annet rom.

Sonos-stasjoner

Utforsk en variert blanding av sjangerstasjoner med artistene og låtene Sonos-lytterne liker best.