Prismatch*Prismatch*

En ny Era.

Kjøp neste generasjons smarthøyttalere 🔊 👇

YouTube Video - Sonos Era 100 og 300 med Thomas Paste

Et remastret ikon

Med nestegenerasjons akustikk og nye nivåer av tilkoblingsmuligheter, forvandler Era 100 et hvilket som helst rom med den finjusterte stereolyden og fyldige bassen musikken din fortjener. Spill enkelt av alt lydinnhold du har med Wi-Fi, Bluetooth® og 3,5 mm-line-in.¹ Få håndfri styring med stemmen din.²

1. Høyttaleren må konfigureres over Wi-Fi med Sonos-appen for å spille av lyd. Line-in krever en aux-kabel og Sonos line-in-adapter. Begge selges separat.
2. Tilgjengeligheten av stemmetjenester varierer med land og språk.

Føl lyden overalt omkring deg

Era 300 gir deg lyd på et nytt nivå som treffer deg fra alle kanter – ikke bare er det musikk rundt deg, men du flyttes inn i musikken. Koble sammen alt lydinnholdet og alle enhetene du har med Wi-Fi, Bluetooth® og 3,5 mm-line-in.¹ Gi deg selv en uforlignelig og engasjerende Dolby Atmos-opplevelse når du parer to med Arc eller Beam (Gen 2).²

1. Høyttaleren må konfigureres over Wi-Fi med Sonos-appen for å spille av lyd. Line-in krever en aux-kabel og Sonos line-in-adapter. Begge selges separat.
2. Sonos-produkter kobler til over Wi-Fi. Strøm Dolby Atmos-musikk over Wi-Fi fra en tjeneste med innhold som støtter formatet. Opplev Dolby Atmos-hjemmekinoinnhold med en kompatibel TV og HDMI eARC- eller HDMI ARC-tilkobling. 

YouTube Video - Meet Sonos Era 300 and Era 100
YouTube Video - Dolby Atmos on Sonos, explained

Sonos Era 100

Suveren lydkraft

Den nestegenerasjons akustiske arkitekturen med dobbel diskanthøyttaler er drevet av en 47 % raskere prosessor og gir detaljert stereoseparasjon, mens en 25 % større midtwoofer gjør bassen dypere.¹"

Liten skala for stor allsidighet

Plasser denne høyttaleren hvor som helst du ønsker å lytte. Det kompakte designet passer perfekt på bokhyllen, kjøkkenbenken, pulten eller nattbordet."

Sonos Era 300 

Gjør opplevelsen av romtilpasset lyd høyere og bredere

Med seks optimalt plasserte drivere hele veien rundt fronten, sidene og toppen for å støtte Dolby Atmos Music, sender det banebrytende akustiske designet lyd fra vegg til vegg og gulv til tak for å omslutte deg i alle sangens dimensjoner.¹"

Gjør hele rommet til en sweetspot

Uansett hvor du er eller hva du spiller av, er lytteopplevelsen alltid ekstraordinær. Tilpassede lydbølgeledere sprer lyden til høyre, venstre, fremover og over for å skape et sensasjonelt romslig stereolydbilde som du kan nyte i hele rommet."