Prismatch*Prismatch*

GeForce RTX Ampere - 3000 series

Med GeForce RTX 3000-serien ryster Nvidia virkelig opp spillverdenen. Ampere-arkitekturen betyr andre generasjons RTX-kort, der ytelsen både med og uten raytracing øker betydelig. Under panseret er det flere nye funksjoner, inkludert oppgraderte RT- og CUDA-kjerner, forbedret AI-skalering via DLSS og RTX IO-grensesnittet som lar grafikkortet snakke direkte til SSD-lagringen. Resultatet er opp til det dobbelte av ytelsen sammenlignet med forgjengerne i GeForce RTX 2000-serien.

GeForce RTX 3050 

Ray-tracing er den nye standarden innen gaming, og GeForce RTX 3050 med ytelsen og effektiviteten til Ampere-arkitekturen driver den de nyeste spillene med over 60 fps - og gjør dermed ray-tracing mer tilgjengelig enn noen gang før. 

 

GeForce RTX 3060 

Med GeForce RTX 3060 kan du takle alle de nyeste spillene ved hjelp av Ampere — NVIDIAs andre generasjons RTX-arkitektur. Få utrolig ytelse med forbedrede raytracing-kjerner og Tensor-kjerner, nye multiprosessorer for strømming og lynraskt G6-minne.

 

GeForce RTX 3070 

GeForce RTX 3070 tar over for RTX 2070 - et av de mest populære grafikkortene fra forrige generasjon. Ytelsen samsvarer med det tidligere flaggskipet RTX 2080 Ti, men til en mye lavere prislapp og med flere nye teknologier under panseret. Dette er kortene for deg som ønsker en god oppgradering for pengene.

 

GeForce RTX 3080 

GeForce RTX 3080 er etterfølgeren til den populære RTX 2080 og tilbyr opptil dobbelt ytelse, noe som åpner for sømløst spill i 4K-oppløsning og et helt nytt nivå av raytracing i moderne spill. Dette er kortene for deg som ønsker en skikkelig oppgradering på datamaskinen din.

 

GeForce RTX 3090 

GeForce RTX 3090 er flaggskipet til den nye Ampere-familien og etterfølgeren til de klassiske Titan-kortene. Med så mange som 28 milliarder transistorer, 10 496 CUDA-kjerner og 24 GB GDDR6X-minne, er rekordhøy ytelse lovet for spill i både 4K- og 8K-oppløsning. 

Komplett PC 

Komplett-PC er gamerens førstevalg, la oss bygge PC for deg. Med 3-års garanti og stor valgfrihet for konfigurering blant komponentene, er det få som kan matche din nye Komplett-PC.

GEFORCE RTX™ 30-SERIEN

THE ULTIMATE PLAY

GPU-er i GeForce RTX™ 30-serien leverer optimal ytelse for spillere og skapere. De er drevet av Ampere – NVIDIAs 2. generasjons RTX-arkitektur – med nye RT-kjerner, Tensor-kjerner og multiprosessorer for strømming som gir den mest realistiske raytracing grafikken og banebrytende AI-funksjonene.

RTX. IT’S ON.

OPTIMAL RAYTRACING OG AI

Opplev nåtidens største spill som aldri før med den visuelle naturtroheten til raytracing i sanntid og den slående ytelsen til AI-drevet DLSS. RTX. It’s on.

SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex gir deg det ultimate konkurransefortrinnet. Den laveste ventetiden. Den beste responsen. Drevet av grafikkprosessorer i GeForce RTX 30 Series og NVIDIA G-SYNC-spillskjermer. Skaff deg mål fortere, reager raskere, og øk siktepresisjonen med en revolusjonerende serie av teknologier for å måle og optimalisere systemforsinkelse i konkurransespill.

STYRK KREATIVITETEN

Ta designprosjektene dine opp på et nytt nivå med grafikkprosessorer i GeForce RTX 30 Series. Leverer akselerasjon styrt av kunstig intelligens i de mest populære designappene. Støttet av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerte drivere og eksklusive verktøy. Og bygd for å yte på rekordtid. Uansett om du gjengir komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller kringkaster direkte med den beste kodingen og bildekvaliteten, gir GeForce RTX GPU-er deg ytelsen du trenger for å skape på ditt beste.

STRØM SOM EN PROFF

Stjel showet med utrolig grafikk og jevn direktesending uten hakking. Neste generasjons maskinvarekoding og dekoding er kombinert for å vise frem alle de beste øyeblikkene dine i utsøkte detaljer. Og den flunkende nye NVIDIA Broadcast-appen tar direktesendingene dine opp på neste nivå med kraftige AI-muligheter for å forbedre lyd- og videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrunn, automatisk ramme for webkamera og fjerning av mikrofonstøy. Grafikkprosessorer i GeForce RTX 30-serien leverer den ytelsen og bildekvaliteten som er nødvendig for å gi publikum det beste – hver eneste gang..

DIRECTX 12 ULTIMATE

Utviklere kan nå legge til enda mer utrolige grafikkeffekter i Microsoft Windows-baserte PC-spill. GeForce RTX-skjermkort har avanserte DX12-funksjoner som ray tracing og skyggelegging med variabel frekvens, noe som skaper liv i spill med ultrarealistiske visuelle effekter og raskere bildefrekvens.

FLERE FUNKSJONER OG FORDELER

8K HDR GAMING

Koble til, spill, ta opp og se på i enestående HDR med oppløsning på opptil 8K med GeForce RTX 3090. HDMI 2.1 gjør det mulig med 8K oppløsning på én enkelt kabel. Ta opp film med opptil 8K HDR med GeForce Experience™ ShadowPlay™-funksjon og spill av jevnere med AV1-dekoder.

GEFORCE EXPERIENCE

Ta opp videoer, knips skjermbilder, strøm direkte og del med venner. Hold GeForce-driverne dine oppdaterte, og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce Experience kan du gjøre alt dette. Det er den perfekte følgesvennen til GeForce-grafikkortet ditt.

GAME READY DRIVERE

Få den høyeste ytelsen – og jevneste opplevelsen – som er mulig, fra det øyeblikket du begynner å spille.

VIRTUELL VIRKELIGHET

Med den høyeste grafikkytelsen får du de jevneste og mest oppslukende opplevelsene i VR.

NVIDIA® G-SYNC®

Opplev jevn spilling uten skjermflimmer med oppdateringsfrekvenser på opptil 360 Hz, pluss HDR og mer. Dette er den optimale spillskjermen og det foretrukne utstyret for spillentusiaster.

NVIDIA ANSEL

Gjør skjermbildene dine om til kunstverk med fotomodusen i spillet, og ta bilder i 360 grader, HDR og superoppløsning.

18 PEGI GeForce RTX
© 2020 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX, G-SYNC, NVLink, og ShadowPlay er registrerte varemerker og/eller varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Alle andre varemerker og opphavsrettigheter tilhører deres respektive eiere.