Prismatch*Prismatch*

Nyheten Huawei P40, 2020

Huawei har atter en gang levert en telefon i toppklasse, med kompromissløs ytelse og meget god batteritid. Kameraet leverer også denne gangen topp score, med gode bilder tatt i dårlig lys, og lynrask avtrekker - her trenger du ikke vente til motivet har passert før fokusering og knipsing gjennomføres. 


Huawei har vunnet en rekke priser for flere av sine produkter, og nå får de også utmerkelser fra EISA (Expert Image and Sound Association) for blant annet P40 Pro. EISA, en gruppe bestående av verdens ledende medier innen forbrukerelektronikk, mener P40 Pro er «en ekte mester i sin klasse». De berømmer telefonens kamerafunksjoner, skjermteknologi og luksuriøse design.

Huawei AppGallery

Etter at amerikanske selskaper ble nektet å samarbeide med kinesiske Huawei, måtte selskapet lage og bruke sine egne løsninger. En av disse er AppGallery, som ble lansert i Kina allerede i 2011. Vi har tatt en prat med Haris Suljic, som er Huaweis training manager, for å lære mer om AppGallery. Les hva han fortalte oss her: "Slik er Huaweis AppGallery".

Tilbehør Huawei P40