Wi-fi ovn fra Mill montert under vindu i leilighet

Derfor bør du bytte til WiFi-ovn

Publisert 15. feb. 2019 10:35, Oppdatert 05. mai 2021 12:30

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og det har allerede vært kuldegrader over store deler av landet. Ved bruk av en wifi-ovn kan du styre forbruket slik at du kan spare penger på strømregningene fremover.

– I følge SINTEF (Europas største forskningsinstitutt) utgjør oppvarming og varmtvann over 70% av det totale strømforbruket i norske hjem. Ved hjelp av tidsstyring av for eksempel wifi-ovner er vår erfaring at man kan spare mye penger, sier administrerende direktør i Mill, Cato Bryn.

Se hele vårt utvalg av Mill wifi-ovner.

Bruk mindre strøm

Det er lett å la ovnene stå på samme effekt hele dagen, selv om vi ikke er hjemme, og om natten, da det å stadig styre ovnene manuelt kan bli for tidkrevende. Ved bruk av wifi-ovner slipper du denne manuelle jobben og kan heller styre ovnene via en app og sette opp programmer for når temperaturen skal økes og når den skal senkes. Dette fører til at du bruker mindre strøm og sparer penger.

Juster temperaturen selv om du er bortreist

Skulle du være på ferie og plutselig kommer på at du har glemt å skru av ovnen eller du vil øke temperaturen hjemme før du kommer hjem fra hytta kan du gjøre dette via appen siden wifi-ovner er koblet til internett.

Anbefales: Robotstøvsugeren alle elsker

La flere ta kontroll

Det kan være lurt at andre enn deg selv også har tilgang til å justere temperaturen i hjemmet ditt. Ved å legge til brukere i appen kan andre i familien, eller for eksempel leietakere, administrere deler av hjemmet eller kun utvalgte rom.

Enkel installering

Det er ingen hokus pokus å sette opp slike wifi-ovner hjemme selv. Du trenger en ledig og passende vegg å henge den opp på. Har du et stort rom kan det lønne seg med to ovner, en i hver ende. Ellers trenger du kun en drill, en blyant, et målebånd og et vater (bruk gjerne vateret du har på mobilen). Last så ned Mill-appen for å koble ovnen til internett og følg anvisningene der. Det er både raskt og enkelt!

Millheat appen kan lastes ned her i App Store og her i Google Play.

Les også: Kom i gang med Google Home på norsk