Prismatch*Prismatch*
YouTube Video - Unleash Gaming Brilliance with 9th Gen Intel® Core™ Processors | Intel Gaming
YouTube Video - Unlocking Gaming Brilliance with 9th Gen Intel® Core™ Processors | Intel GamingIntel® Core™ i5 - BRA 

En gaminglaptop med i5 prosessor passer perfekt for deg som vil ha en bra & priseffektiv spillopplevelse. Her finnes det kraft & FPS for de mest populære spillene innen E-sport, som f.eks. Fortnite, Dota 2, League of Legends & CS:GO. For deg som vil spille de nyeste AAA-spillene eller kjøre grafikkinnstillingene på max, så anbefaler vi en PC med Core i7 Prosessor og et grafikkort med mer kraft.

Intel® Core™ i7 - BEDRE 

Disse PCene med Core i7 prosessor sørger for at du får en fantastisk opplevelse i alle spill der ute, med høye grafikkinnstillinger uten å få for lav FPS. Dessuten finnes det kraft til overs for å gjøre flere oppgaver samtidig, som å f.eks. streame, ta opp, redigere high-light videoer og veldig mye mer.

Intel® Core™ i9 - BEST 

Er du bare fornøyd bare med det aller beste, og du vil kjøre alle spill på max? Da er en PC med Core i9 Prosessor det rette for deg. Her får du ytelse som er veldig tett på ekstreme stasjonære gaming-PCer, men i et ”bærbart” format. Med enorm hastighet tar du deg gjennom gaming, redigering, multitasking, streaming. Sammen med øvrige komponenter av toppkvalitet får du enda høyere FPS, fantastisk kvalitetsfølelse & en gamingopplevelse i verdensklassen!