Prismatch*Prismatch*

iPhone 11 

Skru opp alt på Iphonen til 11

Da Apple høsten 2019 lanserte oppfølgeren til «folke-iphonen» Iphone XR, var det med oppgraderinger som virkelig fikk det til å føles som et kvantesprang.

Det nye integrerte kretskortet A13 Bionic ga iPhone 11 et realt løft i ytelsen, samtidig som den allerede ganske gode batterikapasiteten ble bedre utnyttet. Og det nye dobbeltkameraet ga muligheten til å ta forbløffende vidvinkelbilder du ellers forbinder med dyre systemkameraer, i tillegg til å ha en nattmodus som gjorde det mulig å få til skarpe, klare bilder under svært krevende lysforhold.

Når dette ble tilbudt til en svært hyggelig pris, ble det utvilsomt noen svette våkenetter for Apples konkurrenter.

Den dag i dag holder iPhone 11 seg meget godt, og representerer noe av den høyeste verdien i forhold til pris som smarttelefonbransjen kan by på. Joda, storebroren iPhone 11 Pro har kanskje enda et lite hakk bedre skjerm, takket være sin OLED-teknologi, men ellers er dette like mye av en «proff»-telefon med alt annet enn prisen tatt i betraktning.

Fyr opp en iPhone 11 eller en 11 Pro i dag, og du blir slått av hvor smidig det går å blafre gjennom de åpne appene. Retina HD-skjermen gir naturtro fargegjengivelse og sylskarpe bilder. Redigering av korte videoer for sosiale medier går dessuten som en drøm og gjør telefonen til en favoritt for influensere og alle andre som liker å dele levende bilder med andre.

De som allerede har brukt iPhone 11 en stund, kan dessuten rapportere om at dette er en ekstremt solid og holdbar telefon. Glasset er det sterkeste du får til en mobiltelefon, og byggekvaliteten sikrer at den tåler både vanndråper og støt. Alt i alt er dette en telefon som vil tjene deg vel i mange år, og et veldig, veldig godt kjøp.

 

Ikke glem tilbehøret til din nye iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max 

Se hele vårt utvalg av mobiltelefoner her.

Se alle deksler og skjermbeskyttere til iPhone 11 her.

*Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
**iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold, og er sprut-, vann- og støvbestandige. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på fire meter i opptil 30 minutter), og iPhone 11 har en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.