Prismatch*Prismatch*

*HUAWEI P30 Pro: 40MP+20MP+8MP+TOF, 10x hybridzoom; HUAWEI P30: 40MP+16MP+8MP, 5x hybridzoom.

Huawei P30

Tek.no, 26.mars 2019: "Huawei har laget markedets beste kameramobil ... igjen"

 

Din nye kameratelefon

På jakt etter ny mobil med et fantastisk mobilkamera? Da burde du vurdere en Huawei P30, så får du garantert mange gode mobilbilder for pengene. Det er ikke tilfeldig da P står for Photo. Produktdesignerne bak Huawei P30 Pro lot seg inspirere av det unike lyset vi har i Norden og naturens farger når de utviklet det nye flaggskipet. Velg din favoritt blant telefoner i fargene: Breathing crystal, Aurora og Black. Den elegante mobilen med OLED skiller seg ut i mobiljungelen. Den doble, kurvede glassinnfatningen på hele 6,47" gjengir underholdning og bilder i fullskala, og ditt nye, triple Leica kamera vil imponere deg og alle du deler bilder med. 

YouTube Video - Huawei P30 Pro - for proffere bilder!

En fotograf verdig

Kameraoppsettet åpner opp en ny verden av fotomulighet med mobilbilder du ikke har sett maken til. Lek deg med nightmode, 10x hybridzoom, 8 MP telelinse, 40MP sensorlinse, 20MP ultra vidvinkellinse og Huawei TOF-kamera.

Gode bilder uansett lysforhold

P30 Pro er utstyrt med teknologi som tilfører enda mer lys til bildene dine. Sammen med kunstig intelligens er resultatet 40% mer lys i alle dine foto. Også nattestid vil kameratelefonen med ISO 409600 gi gode bilder. Lang eksponeringstid lar deg fange opp og dele naturens beste øyeblikk.

Unike landskapsbilder med vidvinkel

Din nye vidvinkel-linse gjengir de vakre naturbildene slik du ser dem med det blotte øyet, bare i enda bredere format. Ta fantastiske bilder av naturen på avstand, eller kom tett på med makrolinsen som tar svært detaljerte naturbilder på inntil 2,5 cm avstand.

Stabil video med P30 Pro

Med ny optisk bildestabilisering foreviger du video av profesjonell kvalitet. Mobilkameraene på baksiden av telefonen vil samarbeide så du kan ha menneskene i fokus samtidig som du tydelig gjengir det som skjer i bakgrunnen. Den kunstige intelligensen i P30 Pro gjør det lekende lett å redigere videosnutter med kun en berøring.

Ikke glem tilbehøret 

 

Tilbehør P30 Pro

Tilbehør P30

Tilbehør P30 Lite