YouTube Video - Sekiro: Shadows Die Twice - Official Launch Trailer

Sekiro Shadows Die Twice

Sekiro er et tredjepersons RPG-spill der vi befinner oss i 1500-tallets konfliktfylte Sekungo i Japan. 20. mars er premieren for spillet der du kan være en ekte Samurai-kriger. En shinobi-kriger står opp fra de døde, men våkner til liv med en arm mindre som er erstattet med en unik protese. Krigeren får navnet Sekiro (den enarmede ulven) og jakten etter blodhevn på Samuraien som drepte han og kidnappet hans overhode.

Lanseres 22. mars

Utviklerne
Sekiro - Shadows Die Twice er utviklet og designet av FromSoftWare og Activison. Sekiro er inspirert av action-serien “Tenchu”. Sekiro skulle egentlig bli en oppfølger til Tenchu, men prosjektet tok en annen retning og ble til et eget univers.

Dette er nytt
En trailer ble sluppet og under The Games Award 2017 der vi fikk en smakebit av hva vi har i vente, og da ble også den endelige spilltittelen offentliggjort. Du vil fortsatt være en samurai-kriger, men denne gangen en udødelig versjon av deg selv som er ute etter hevn.

Du kan ikke gjenoppstå uendelig mange ganger, men du får ett gitt antall liv som brukes til din fordel. Spesielt praktisk er det å kunne spille død for deretter å drepe din fiende med et bakholdsangrep. Du blir stadig iakttatt av fienden og Ashina-gjengen er ute etter å stoppe deg. PS, dette er kun one-player og du kan derfor ikke få hjelp av venner i kampen om å utslette fienden.

Våpen
Det er Katana-sverdet som er ditt sentrale våpen i spillet og Sekiro har ikke glemt sine Samurai-kunster. Nytt i denne udødelige utgaven er at alle verktøyene som passer til protesearmen blir ekstremt dødelige i kombinasjon med Ninja-ferdighetene til Sekiro. I tillegg har du et praktisk skjold for beskyttelse.

Velg din plattform
Sekiro: Shadows Die Twice utvikles for flere plattformer. Velg mellom Xbox One, PlayStation4 og Steam. For ihuga fans har vi en collectors edition som inneholder en Shinobi statue, kart, mynter, tilgang til unike lydspor og selvsagt selve spillet.