Bærbar PC: Testvinnere

Her finner du laptops som kan smykke seg med superlativer som raskest, billigst og best i test.

En god bærbar PC er like viktig for studenten som for arbeidstakeren. De beste bærbare PC-ene lar deg navigere mellom programmer, nettsider eller videoer raskt og effektivt, har et klart bilde – for ikke å snakke om batteritid!

Hva gjør en bærbar PC best i test?

For mange er tester viktige når de skal kjøpe en bærbar PC. En tredjepart kan gi gode indikasjoner på hva som er den beste laptopen for deg, enten det er pris, ytelse eller muligheter for gaming. Det som er viktig er å finne den bærbare PC-en som fyller behovene du har i dag – og som kan ha mange års levetid. Programmer krever mer minne og prosessorkraft for hvert år som går, noe som taler for å legge litt mer penger i investeringen.

Beste bærbare PC i 2021

For å finne hvilke bærbare PC-er som er best i test kan det være nyttig å se nærmere på tester fra redaksjoner som Tek.no, Dinside.no eller TV 2 Hjelper Deg.

For deg som vil få mest ut av din bærbare bør du se etter en solid prosessor, over 8 GB RAM (arbeidsminne) og et praktisk og elegant design. De er ikke nødvendigvis svimlende dyre, som for eksempel Apples nyeste Macbook Air eller best i test-vinneren fra 2020 fra Lenovo.

Bærbar PC under 5000

De som hevder seg i en bærbar PC-test under 5000 kroner eller i tester for billige bærbare PC-er vil ofte inneholde noen kompromiss du bør vite om.

Disse har gjerne komponenter som ikke kan kjøre den råeste grafikken eller minne, og kan ha en innpakning som er noe skjørere. Dette er maskiner som uten tvil kan levere på jobb, men som ikke kan hamle opp med de i prisklassen over. Behandler du maskinen varsomt vil de uten tvil gjøre susen!

Tek.no
TEK.no
arrangerer uavhengige tester av teknologi på tvers av produsentene. Produktene får en score mellom 0-10 etter oppnådd bildekvalitet, brukervennlighet, design, lydkvalitet og tilkoblinger, der alt over 7,5 er bra. I tillegg til en rangering fra 1-10 har tek.no egne kvalitetsstempler for sine favoritter der; «Helt rått», «Best i test» og «Anbefalt» er produkter TEK-redaksjonen mener utmerker seg. Flere av våre produkter får høy poengsum fra teknologi-spesialistene.

 

 

DinSide
DinSide

DinSide er en allsidig redaksjon som tester forbrukerorienterte produkter på tvers av kategorier og bransjer. DinSide har en samleside med alle sine tester på dinside.no/tester, her gir de produktene terningkast fra 1 til 6 i tillegg til en utfyllende testartikkel som grunnlag for poengsummen. Testresultatene summerer i tillegg hvilke egenskaper som gir tommel opp eller ned, og en kort konklusjon for de utålmodige som ikke vil lese hele testen.

Lyd & Bilde
Lyd & Bilde

er Nordens største på tester av elektronikk innen sitt produktområde. I testene deler spesialistene ut et gitt antall stjerner fra 1-6, og merker enkelte produkter med «Spesielt anbefalt».
I testene gjennomgår redaksjonen punkter som: design, brukervennlighet, finesser, bilde- og lydkvalitet og gir et sammenlagt inntrykk i form av antall stjerner. Klikk på Lyd&Bilde-logoen, på de aktuelle produktene, og les hele testen eller se kun på konklusjonen for et raskt sammendrag.

 

Bestselgere
Våre bestselgere

I alle våre kategorier kan du til enhver tid se hva som er populært i butikken akkurat nå, listen er basert på våre faktiske bestselgere, og du kan bruke andre valg som en veileder for valget. I tillegg kan det være nyttig å lese andre kunder subjektive produktanmeldelser under hvert produkt. Kanskje de svarer på noe du lurer på? Fortsatt i tvil? Chat med oss og vi veileder deg til rett valg.