Tek.no
TEK.no
arrangerer uavhengige tester av teknologi på tvers av produsentene. Produktene får en score mellom 0-10 etter oppnådd bildekvalitet, brukervennlighet, design, lydkvalitet og tilkoblinger, der alt over 7,5 er bra. I tillegg til en rangering fra 1-10 har tek.no egne kvalitetsstempler for sine favoritter der; «Helt rått», «Best i test» og «Anbefalt» er produkter TEK-redaksjonen mener utmerker seg. Flere av våre produkter får høy poengsum fra teknologi-spesialistene.

 

 

DinSide
DinSide

DinSide er en allsidig redaksjon som tester forbrukerorienterte produkter på tvers av kategorier og bransjer. DinSide har en samleside med alle sine tester på dinside.no/tester, her gir de produktene terningkast fra 1 til 6 i tillegg til en utfyllende testartikkel som grunnlag for poengsummen. Testresultatene summerer i tillegg hvilke egenskaper som gir tommel opp eller ned, og en kort konklusjon for de utålmodige som ikke vil lese hele testen.

Lyd & Bilde
Lyd & Bilde

er Nordens største på tester av elektronikk innen sitt produktområde. I testene deler spesialistene ut et gitt antall stjerner fra 1-6, og merker enkelte produkter med «Spesielt anbefalt».
I testene gjennomgår redaksjonen punkter som: design, brukervennlighet, finesser, bilde- og lydkvalitet og gir et sammenlagt inntrykk i form av antall stjerner. Klikk på Lyd&Bilde-logoen, på de aktuelle produktene, og les hele testen eller se kun på konklusjonen for et raskt sammendrag.

 

Bestselgere
Våre bestselgere

I alle våre kategorier kan du til enhver tid se hva som er populært i butikken akkurat nå, listen er basert på våre faktiske bestselgere, og du kan bruke andre valg som en veileder for valget. I tillegg kan det være nyttig å lese andre kunder subjektive produktanmeldelser under hvert produkt. Kanskje de svarer på noe du lurer på? Fortsatt i tvil? Chat med oss og vi veileder deg til rett valg.