Prismatch*Prismatch*

Fallout 76

Bethesda Game Studios, de prisbelønte skaperne av Skyrim og Fallout 4, ønsker deg velkommen til Fallout 76, den nettbaserte oppfølgeren der hvert gjenlevende menneske er en virkelig person. Arbeid sammen, eller ikke, for å overleve. Under trusselen om kjernefysisk utslettelse vil du oppleve den største og mest dynamiske verden som noensinne er laget i det legendariske Fallout-universet.

YouTube Video - Fallout 76 – Official Trailer

Gjenfødelsesdagen 2102.

Tjuefem år etter at bombene falt dukker du og andre beboere – valgt blant landets beste og smarteste – frem igjen fra tilfluktshvelvet i det postapokalyptiske Amerika. Spill alene eller sammen med andre når du utforsker, søker etter, bygger og overvinner ødemarkens største trusler.

Du vil gjenoppstå!

Flerspilling er endelig kommet til de episke åpen verden-rollespillene fra Bethesda Game Studios. Lag din rollefigur med S.P.E.C.I.A.L-systemet og form din egen vei i en ny og utemmet ødemark med hundrevis av spillbare steder. Enten du reiser alene eller med venner, venter et nytt og unikt Fallout-eventyr deg. 

Praktfullt fjellandskap

Helt ny grafikk, belysning og landskapsteknologi bringer liv til de seks forskjellige regionene i West Virginia. Hver region har sine egne risikoer og belønninger, fra skogene i Appalachene til de giftige, blodrøde viddene i Cranberry Bog. Det postapokalyptiske Amerika har aldri før sett så vakker ut!

En ny amerikansk drøm!

Bruk den splitter nye C.A.M.P-plattformen (Construction and Assembly Mobile Platform) til å bygge og forme hvor som helst i verden. Din C.A.M.P. vil gi deg et sårt tiltrengt tilfluktssted, forsyninger og sikkerhet. Du kan til og med åpne opp en butikk for å handle varer med andre overlevende. Men pass på, ikke alle vil være like nestekjærlige.

Kraften i atomet!

Spill alene eller sammen med andre overlevende for få tilgang til det ultimate våpenet – atomraketter. Denne ødeleggelsen skaper også en høynivåsone av sjeldne og verdifulle ressurser. Vil du beskytte eller slippe løs kraften i atomet? Valget er ditt.

YouTube Video - Fallout 76 – Official Live Action Trailer