Årets beste mobilkjøp

Samsung Galaxy A7
«Juryen er enige om at en telefon skiller seg ut med en stor AMOLED-skjerm og tre gode kameraer til en rimelig pris i et segment som vanligvis får liten oppmerksomhet. Samsung Galaxy A7 får derfor den velfortjente prisen for Årets beste mobilkjøp.» - Gulltasten 2018Nye Samsung Galaxy A7 - Tre ganger så gøy

Galaxy A7 har et avansert trippelkamera med vidvinkel og ultravidvinkel, som gjør at du slipper å uroe deg for å miste det du virkelig ønsker å få med på bildet. Enten du tar landskapsbilder eller foreviger bryllupsfester får du mer plass å boltre deg på. Det intelligente kamerasystemet justerer automatisk fargemetning, hvitbalanse og lysstyrke, og det har 19 forskjellige bildeinnstillinger som sørger for at sluttresultatet blir så naturlig som mulig.

Bedre selfies

Galaxy A7 har en Pro-funksjon som gir profesjonell belysning og gjør selfiene mer glamorøse. I tillegg har den funksjonen Smart Beauty, som bruker ansiktsgjenkjenning til å fremheve ansiktstrekkene dine så du alltid tar deg bra ut.

Holdbar og elegant

Ergonomisk design og en intelligent fingeravtrykksleser plassert på siden for enkel og praktisk betjening. Den luksuriøse 2,5D-baksiden av glass er både slitesterk og elegant – en perfekt kombinasjon av design og funksjonalitet.

Personlig beskyttelse

Nå kan du låse opp telefonen direkte bare ved å holde den foran ansiktet. Ansiktsgjenkjenningsteknologien sørger for at bare du har tilgang til telefonen, og hindrer dermed at personopplysninger og filer havner i gale hender.

Din personlige assistent

Bixby Home lærer seg vanene dine og foreslår nyttige apper og innhold basert på bruksmønstre. Bixby henter relevant informasjon fra ulike apper – fra meldingsvarsler til nyhetsoppdateringer – så du kan gjøre mer på én og samme skjerm.

 

Ikke glem tilbehøret