Best i test: Hodetelefoner

Valg av riktig hodetelefoner kan gi hodebry. Derfor har vi samlet våre testvinnere i lydkategorien, headset for å gjøre det enklere å velge rett. Her finner du vinnere i norske, anerkjente tester gjennomført av tek.no, Dinside og lyd&bilde.

Beyerdynamic Amiron Wireless Hodetelefoner
Bastitest.png
Lagerstatus: Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 1-2 uker.
6 990,-
Tek.no
TEK.no
Tek.no er en anerkjent og objektiv nettside som i tillegg til å produsere redaksjonelt innhold gjennomfører tester av teknologi. Hodetelefonene som er med i tester får tildelt en poengsum mellom 0-10. Karakteren er et samlet inntrykk basert på lyd og bildekvalitet, design, brukervennlighet og muligheter for tilkobling av annet utstyr. Kort fortalt er 7,5 bra, og tillegg deler redaksjonen stempler som «Helt rått», «Best i test» og «Anbefalt» i testene. Her ser du produkter som har kommet godt ut i testene på tek.no.

 

 

Lyd & Bilde
Lyd & Bilde

L&B, eller Lyd og bilde tester elektronikk innen sitt fagfelt. Testene gjennomføres med å dele ut mellom 1-6 stjerner. I tillegg får noen produkter i testen betegnelsene «Spesielt anbefalt». Redaksjonen i L&B gjennomgår design, brukervennlighet, finesser, bilde- og lydkvalitet og baserer antall stjerner på samlet inntrykk. Du kan klikke på L&B-logoen for å lese sammendrag eller hele den aktuelle testen.

 

 

 

DinSide
DinSide

DinSide er en allsidig redaksjon som tester forbrukerorienterte produkter på tvers av kategorier og bransjer. DinSide har en samleside med alle sine tester på dinside.no/tester, her gir de produktene terningkast fra 1 til 6 i tillegg til en utfyllende testartikkel som grunnlag for poengsummen. Testresultatene summerer i tillegg hvilke egenskaper som gir tommel opp eller ned, og en kort konklusjon for de utålmodige som ikke vil lese hele testen.

 

 

Bestselgere
Våre bestselgere

Om du fortrekker trådløst eller kablet, støyredusering eller ikke vi har bestselgerne blant markedets beste hodetelefoner. Husk at du til enhver tid se hva andre Komplett-kunder har kjøpt i tillegg til kundeanmeldelser. I tillegg vil «mest solgt»-filteret vise deg våre bestselgende varer akkurat nå. Fortsatt vanskelig å velge? Kanskje kan en chat med vårt kundesenter være til hjelp?