Prismatch*Prismatch*

Våre beste hodetelefoner: Disse er best i test!

Å finne det beste headsettet kan fort gi hodebry. Er du kanskje på utkikk etter de beste trådløse hodetelefonene? Ønsker du deg et headsett med støyreduksjon og helt kanon lyd til bruk på jobb? Vi har samlet de hodetelefonene som kan smykke seg med superlativer, fra anerkjente tester gjennomført av tek.no, Dinside og Lyd&Bilde.

De mest populære typene kalles gjerne over-ear eller around-ear, og hviler rundt øret fremfor å hvile på ørekanten. Mange av disse modellene kommer også med sofistikert støykansellering (noise cancelling) som sørger for at du ikke blir forstyrret fra den knakende gode låta eller det mest intense partiet i lydboken.

De aller fleste i denne oversikten er også trådløse hodetelefoner. Det er rett og slett fordi det er vanvittig praktisk og lar deg bruke hodetelefonene når som helst og hvor som helst. Med den nyeste bluetooth-teknologien er det ufattelig enkelt å koble til eller fra, ringe eller gjøre stemmestyring uten noen kabel. Det vil heller ikke være noe steg ned i lydkvalitet!

Som du også kan se er det et stort spenn i pris. De rimeligste variantene gir mye for pengene, men det er ingen tvil om at lydkvaliteten øker med prisen. I de aller smekreste hodetelefonene får du en lydteknologi som sørger for at hele lydspekteret kommer frem. Om du tidligere har hatt rimeligere on-ear headsett, anbefaler vi at du tester et best i test-headset og setter på favorittlåta di. Vi setter noen kroner på at du vil oppdage detaljer i lydbildet du knapt har lagt merke til tidligere – det er rett og slett en helt annen opplevelse når det kommer til lydkvalitet.

Nedenfor finner du en oversikt over det eksperter mener er markedets beste hodetelefoner, fra merker som Sony, Bose og andre kvalitetsprodusenter.

Tek.no
TEK.no
Tek.no er en anerkjent og objektiv nettside som i tillegg til å produsere redaksjonelt innhold gjennomfører tester av teknologi. Hodetelefonene som er med i tester får tildelt en poengsum mellom 0-10. Karakteren er et samlet inntrykk basert på lyd og bildekvalitet, design, brukervennlighet og muligheter for tilkobling av annet utstyr. Kort fortalt er 7,5 bra, og tillegg deler redaksjonen stempler som «Helt rått», «Best i test» og «Anbefalt» i testene. Her ser du produkter som har kommet godt ut i testene på tek.no.

 

 

Lyd & Bilde
Lyd & Bilde

L&B, eller Lyd og bilde tester elektronikk innen sitt fagfelt. Testene gjennomføres med å dele ut mellom 1-6 stjerner. I tillegg får noen produkter i testen betegnelsene «Spesielt anbefalt». Redaksjonen i L&B gjennomgår design, brukervennlighet, finesser, bilde- og lydkvalitet og baserer antall stjerner på samlet inntrykk. Du kan klikke på L&B-logoen for å lese sammendrag eller hele den aktuelle testen.

 

 

 

DinSide
DinSide

DinSide er en allsidig redaksjon som tester forbrukerorienterte produkter på tvers av kategorier og bransjer. DinSide har en samleside med alle sine tester på dinside.no/tester, her gir de produktene terningkast fra 1 til 6 i tillegg til en utfyllende testartikkel som grunnlag for poengsummen. Testresultatene summerer i tillegg hvilke egenskaper som gir tommel opp eller ned, og en kort konklusjon for de utålmodige som ikke vil lese hele testen.

 

 

Bestselgere
Våre bestselgere

Om du fortrekker trådløst eller kablet, støyredusering eller ikke vi har bestselgerne blant markedets beste hodetelefoner. Husk at du til enhver tid se hva andre Komplett-kunder har kjøpt i tillegg til kundeanmeldelser. I tillegg vil «mest solgt»-filteret vise deg våre bestselgende varer akkurat nå. Fortsatt vanskelig å velge? Kanskje kan en chat med vårt kundesenter være til hjelp?