Prismatch*Prismatch*

Reimagine yourself with a modern PC

Moderne PC-er er raskere, lettere, og slankere takket være teknologiske fremskrittene innen maskinvare, Windows 10 og 8. generasjons Intel® Core™ prosessor. Opplevelsen er ny og samtidig velkjent, og Windows-versjonen er den sikreste noensinne. De nye modellene har gunstig pris, lengre batteritid og en hastighet du kommer til å elske.Du stopper aldri. Det burde heller ikke enheten din gjøre.

Holder i timesvis. La laderen ligge igjen hjemme. 8. generasjons Intel® Core™-prosessoren holder opptil 10 timer* på en ladning. Nyt dine favoritt serier, spill eller jobb hvor som helst, når som helst.

YouTube Video - MS INTEL BATTERY LIFE NB NO 1080p 15300kbps
Ytelse skal ikke slepes på.

Du fortjener en enhet som er tynn og lett, men med fantastisk ytelse som lar deg jobbe flexibel. Mindre vekt. Samme ytelse. 

Enten du skal streame favorittfilmene dine eller fordype deg i mixed reality, gir en Windows-PC med den 8. generasjons Intel® Core™-prosessoren med Intel (R) UHD-grafikk en fantastisk opplevelse. Slapp av og nyt en 360-graders visning eller en smidig streaming av de nyeste 4k ultra HD-filmer.

YouTube Video - MS INTEL HD ENTERTAINMENT NB NO 1080p 15300kbpsRaskere, lettere, slankere.

Opptil 28 % raskere oppstart enn med Windows 7. De nye Intel-prosessorene øker hastigheten med opptil 40 %, noe som betyr rask innlasting av nettsider og rent og responsivt utseende. Maskinene er dessuten ultraslanke. Det gjør dem lette å bære med seg, perfekt både hjemme og på farten.

YouTube Video - MS INTEL PHOTOS NB NO 1080p 15300kbps