Prismatch*Prismatch*


Samsung Galaxy Watch 3

Livet blir langt enklere når du har oversikt over meldinger, hendelser og samtaler. Derfor er Galaxy Watch 3 utviklet til en mer intuitiv, smartere smartklokke som også har eSIM, slik at du kan være oppkoblet selv om du ikke har med deg mobilen.

Galaxy Watch3 har også et helhetsfokus på helsen din. Du måler enkelt steg, puls og oksygennivå i blodet. I tillegg til perioder av lett og dyp søvn. Slik at du kan danne deg et bilde av stressnivået ditt. Og med Samsung Health Monitor-appen kan du nå enkelt måle både blodtrykk og EKG**.

Samsung Watch 3 er også en del av din personlighet. Det sofistikerte designet med de smakfulle fargene og muligheten til å finne en urskive som matcher antrekket eller humøret, gjør den til et utrolig allsidig tilbehør for alle stiler.

 

 

Ikke glem tilbehøret 

 

 

 

** Krever Galaxy smarttelefon Android 7.0 eller nyere, og fungerer kun med Galaxy Watch3 eller Galaxy Watch Active2. For å sikre  nøyaktigheten må brukeren kalibrere enheten minst hver fjerde uke. Brukeren bør måle blodtrykket ved hvile, akkurat som ved  tradisjonell blodtrykksmåling med mansjett. Blodtrykksmålingen eller Samsung Health Monitor-appen kan ikke diagnostisere  høyt blodtrykk, andre lidelser eller kontrollere tegn på hjerteinfarkt. Den er ikke ment å erstatte tradisjonelle diagnose- eller  behandlingsmetoder utført av kvalifisert helsepersonell. EKG-registreringen eller Samsung Health Monitor-appen søker aldri  etter tegn på hjerteinfarkt. Den er ikke ment å erstatte tradisjonelle metoder for diagnose eller behandling.