Battlefield V

Dice leverer nok en gang, og i femmeren er historien lagt til 2. verdenskrig. Spill alene eller la godt lagspill gruse fienden under andre verdenskrig i nye Battlefield V. 

YouTube Video - Battlefield V - Official Launch Trailer

Ny krig, nye våpen. Første verdenskrig ble tilbakelagt i Battlefield 1, og BF-fans er mer enn klare for neste spillslipp. Dice lanserer fullversjonen av Battlefield V, 20. november 2018. I femmeren er historien lagt til andre verdenskrig og her han du vente deg nye spillelementer, kart fra Norge og mange andre spennende oppdateringer.

2. verdenskrig sett med nye øyne. BFV tar deg med inn i kampens hete i en virkelighetsnær 2. verdenskrig. Her vil det garantert ikke mangle på utfordringer, overraskelser eller store øyeblikk. Du vil med andre ord neppe kjede deg etter å ha bestilt Battlefield V.

Royal med opptil til 64 spillere. Ta en viktig rolle i den dramatiske historien som utspiller seg i hele verden. Plukk opp nye våpen, og ta opp kampen mot fienden alene, eller som en del av et større lag i for enda heftigere ødeleggelser. Du kan også velge å lede et helt kompani med opptil 64 spillere i en ny modus med navn «Firestorm».

Det har aldri vært tøffere. Battlefield har aldri vært mer krevende enn i BF V. Test ut et flunkende nytt sett med bevegelser, beleiringer og ødeleggelsesverktøy i klassikeren Conquest eller sett laget på prøve i Combined arms.

War Stories – Utspiller seg i Norge. I enspillermodus kan du kjenne på de menneskelige følelsene knyttet til 2. verdenskrig. Her kan du i tillegg være en av de norske heltene under tungtvanns-kampen på Rjukan, spille fransk soldat i kolonitroppene, eller kjempe din sak som utsendt blant fiendene.

Tides of War – en del av virkeligheten. Dette er modusen der du kan ta del i flere av krigens faktiske milepæler. Dice har offentliggjort at du forvente nytt innhold ukentlig i «Tides of War». Her vil du være i sentrum der det hele vi startet, i 1940 med «The Fall of Europe» i Frankrike.

Spillet er i gang – hvorfor vente? Beta-versjonen er allerede ute og klar for deg som klør etter å teste. Allerede nå kan du fyre løs i kartene Rotterdam og Arctic Fjord (Narvik) med modusene Conquest og Grand Operations.