MSI Business & Productivity Laptops

Vi tror at alle har muligheten til å skape noe unikt, uansett om det refererer til å forevige et uforglemmelig øyeblikk eller ta en idé fra tanke til virkelighet. Med bærbare datamaskiner fra MSI Business & Productivity kan du la inspirasjonen flyte og flytte selv de mest ambisiøse prosjektene.

Møt MSI Summit E14

SUMMIT-serien er utviklet for profesjonelle, og leverer klassens beste produktivitet, pålitelighet og stil. Laget for dem som alltid strekker seg etter å lykkes og tar arbeidet sitt til nye høyder.

Møt Prestige 14 Evo

Prestige-serien er bygget i et ultralett og slankt aluminium-chassis, og det gjør den portabel og stilig uansett hvor du er. Med mulighet til å legge skjermen helt ned og ultraslanke skjermkanter, gjør Prestige-serien det enkelt å vise frem ideer til klienter.

Møt Modern 15

La din lidenskap holde følge med din dynamiske livsstil. Enten du leverer campus-livet eller satser på en karriere, vil de 11.-generasjons Intel® Core™ i7-prosessorene og den diskret NVIDIA®-grafikken i Modern-serien ta pusten fra deg.

Laget for kreatører

Det er en perfekt partner for alle kreatører. Med en
MSI content creation laptop er du klar for å la kreativiteten
blomstre grenseløst. Careaux designer sko for Filling Pieces, men er samtidig også global ambassadør for Puma, og hennes arbeid fortsetter å heve nivået i moteindustrien.Karin er mote- og designfotograf, og ekspert på å forevige et øyeblikk som et vakkert portrettfoto.Moritz Beckers videoer forteller oppslukende og fengende historier på sosiale medier.Maartens lidenskap og arbeid som digital 3D-designer har gjort han til verdensmester i Zbrush, der han omdanner rå ideer til virkelighetstro 3D-figurer.