MSi Gamer-PC

Derfor skal du velge MSI

Som en av verdens ledende produsenter av Gaming-PCer har MSI blitt et av de mest troverdige gaming-brands innen E-sport. Deres gaming-PCer designes av gamere for gamere. Ved å samarbeide med gamere over hele verden fokuserer de på å finne ut hva gamere virkelig brenner for, og designer PCene etter deres ønsker og behov. MSI kan derfor tilby deg den mest omfattende line-up av gaming-PCer. Økt gamingytelse, et kjølesystem som holder PCen kjølig under press og mindre lagg er bare noen av fordelene du får ved å kjøpe en gaming-PC fra MSI.
GT - Game like a god

MSIs GT-serie gir deg det beste av det beste. Disse PCene er designet for hardcore gamere som trenger de nyeste spill med høyeste grafikk. Leter du etter en gaming-PC med mekanisk tastatur, eller kanskje en PC med to grafikkort i SLI-oppsett? Eller ønsker du å spille i 4K eller på en 120 Hz skjerm? Du får det hele med MSI GT gaming-PC.

 GS - Ultra thin stealth tecknology

MSIs GS-serie er designet for gamere som vil spille med stil. En ultratynn gaming-PC (fra 1.8kg), som gjør det enkelt å spille hvor som helst uten å kompromisse med ytelsen. Utstyrt med eksepsjonell hardware, har MSI gaming-PCer mange spesielle funksjoner som gjør det mulig å tilpasse den slik at den passer deg perfekt. Disse PCene fås dessuten i børstet aluminium og er utstyrt med den eksklusive Cooler Boost Trinity teknologien, med 5 heatpipes for å gi den maksimale kjølingen.

* Funksjoner kan variere fra modell til modell.

 GE - True fire Power

MSIs GE-serie er ekstremt kraftig og designet for entusiastiske gamere. MSI GE gaming-PC er utstyrt med et bakbelyst Steelseries tastatur og heftig hardware, noe som gjør den til ditt ultimate våpen når du gamer. Den perfekte gaming-PC til gamere som ønsker en kraftig PC med høy kvalitet. Disse PCene fås dessuten i børstet aluminium og er utstyrt med den eksklusive Cooler Boost 4 teknologien, som ved hjelp av dual thermo-moduler maksimerer kjøleytelsen.

* Funksjoner kan variere fra modell til modell.

 GP - Game Hunter

MSIs GP-serie er laget for gamere som søker en perfekt kombinasjon mellom kapasitet og ytelse. Disse PCene er perfekt for gamere som foretrekker å spille med medium grafikk. MSI GP gaming-PC har bakbelyst Steelseries tastatur og har flere ekstrafunksjoner som for eksempel Cooler Boost 4 teknologi for forbedret kjøling og høyere gaming-ytelse.

 
GL - Gaming starts here

MSIs GL-serie er PCer som er designet for hverdags-gameren. GL-serien er perfekt til online gaming og for de som trenger en PC som er svært allsidig. Kast deg inn i kampen med Steelseries tastatur og Nahimic 2 lyd-programvare som med surroundlyd tar spillopplevelsen til nye høyder.

* Funksjoner kan variere fra modell til modell.