Prismatch*Prismatch*

Hva er Windows i S-modus?

Windows i S-modus er kort fortalt en lettere versjon av Windows, og den stiller mindre krav til maskinvaren. I tillegg er den sikrere, ved at alle applikasjoner og programmer må lastes ned fra Microsoft Store. Du får med andre ord ikke installert programvare som kan være skadelig eller som ikke er godkjent av Microsoft. For mange er dette en fordel, og for andre kan det oppleves som en ulempe. Dette har Microsoft tatt høyde for ved at alle enheter med Windows i S-modus kan oppgraderes til Windows 10/11 Pro eller Windows 10/11 Home (avhengig av hvilken maskin og Windows-versjon du har). Men merk at de ikke kan nedgraderes til Windows i S-modus igjen etter at de er oppgradert. 

 

Føl deg trygg med Windows Defender

Windows Defender Antivirus er inkludert og inneholder alle aktuelle sikkerhetsfunksjoner du har behov for. Du trenger derfor ikke lete etter tredjepartsprogrammer for internettsikkerhet, og slipper å tenke på at disse kan forringe brukeropplevelsen eller ytelsen til maskinen din.

Synkroniser filene dine med Microsoft OneDrive

Windows 10 i S-modus integreres med OneDrive slik at filer som lagres i nettskyen, er synkronisert og tilgjengelig fra enhetene dine. Bruk kompatible applikasjoner som er tilgjengelig fra Windows Store. 

Nyskapende applikasjoner fra Microsoft

Bruk fleroppgavekjøring med festing, oppgavevisning og virtuelle stasjonære PCer. Få programpakken med innebygde applikasjoner og de siste nyskapningene som Windows Ink og Windows Hello for pålogging uten passord (Gjelder kompatible enheter).