Prismatch*Prismatch*

PC er den største og raskest voksende plattformen på verdensbasis. Når spillene vi spiller blir mer grafisk krevende, er ytelsen til GPU-en eller grafikkortet i systemet livsviktig for å sikre rask, jevn, og visuelt pen spilling.

Med GeForce® GTX i hjertet av systemet, blir du Game Ready for de mest fantastiske, kinolignende PC-spillopplevelsene du kan forestille deg. 

RASK OG JEVN SPILLING

Grafikken til GeForce GTX 10-serien har nå kommet til bærbare PC-er, og leverer all den ytelsen som forbindes med en komplett stasjonær spill-PC, med allsidigheten til en bærbar datamaskin.Dette betyr at du får uslåelig energieffektiv, innovative nye spillteknologier og banebrytende VR-opplevelser uansett hvor du spiller. #GameReady

BLI E-SPORTSKLAR

Hvert sekund teller i eSports. Inntastingsforsinkelse eller et enkelt misset bilde kan bety forskjellen mellom seier og tap. GeForce GTX-grafikkort er bygget med presisjon for å gi deg den optimale ytelsen og supersolid pålitelighet, samtidig som det leverer banebrytende teknologier som NVIDIA G-SYNC™ for å minimere hakking og inntastingsforsinkelse.

BLI VR-KLAR

GeForce® GTX-grafikkort gir deg en kraftig neste generasjons plattform for en optimal og oppslukende virtuell virkelighetsopplevelse. PC-er, bærbare PC-er, og grafikkort merket med "GeForce GTX VR Ready", betyr at VR-spillene dine vil bli optimalisert for å sikre at opplevelsen blir helt fantastisk.

FÅ GEFORCE EXPERIENCE

GeForce Experience™-opplevelsen får du bare med GeForce GTX. Denne kraftige spillklienten optimaliserer spillgrafikken din med et enkelt klikk, skreddersyr den til å passe spesifikasjonene til systemet ditt og sikrer at alle spill yter sitt beste – hver gang. Med GeForce Experience, kan du til og med spille inn, ta opp, og dele alle de største spilløyeblikkene dine.